Μετά το California blonde έρχεται το California brunette: Το πιο sunkissed καστανό χρώμα μαλλιών

Μαρία Ροδίτη
Μετά το California blonde έρχεται το California brunette: Το πιο sunkissed καστανό χρώμα μαλλιών

Το California brunette θα ανανεώσει το look σου και θα σε μετατρέψει στο απόλυτο summer girl.

Είναι πολλές οι γυναίκες που αναζητούν με τη μετάβαση από τη μία εποχή στην άλλη να κάνουν μια αλλαγή στην εικόνα τους. Και όπου αλλαγή βλέπε χρώμα μαλλιών. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, αν είσαι σε αυτήν τη φάση δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το California brunette.

Σου θυμίζει κάτι η ονομασία; Μάλλον το γνωστό σε όλες μας California blonde, το πολύ ανοιχτό, αλλά γλυκό ξανθό χρώμα στα μαλλιά. Το California brunette είναι η καστανή εκδοχή του trend και ένα απόλυτα summerish, γλυκό χρώμα.

Αν θέλεις sun kissed αποτέλεσμα στα μαλλιά σου το καλοκαίρι δοκίμασε τα tennis highlights

Τι είναι το California brunette

Η Καλιφόρνια είναι γνωστή για τον ηλιόλουστο καιρό της και με αυτήν τη λογική έχει δημιουργηθεί η τάση του California brunette. Πρόκειται, δηλαδή, για ένα καστανό χρώμα μαλλιών, το οποίο μοιάζει ηλιοκαμένο. Σαν να το έχει «φιλήσει» ο ήλιος.

Σκέψου εσένα να έχεις επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές, που λιαζόσουν όλη μέρα, και τα καστανά μαλλιά σου να έχουν ξανθές, φυσικές ανταύγειες. Τέλειο; Ε, ακριβώς αυτό είναι το California brunette.

Σε ποια κορίτσια ταιριάζει το hair color trend

Το California brunette έχει γίνει viral στο TikTok και κολακεύει όλα τα καστανά κορίτσια και εκείνα που έχουν πολύ, πολύ σκούρα βάση. Ακόμα και τις μελαχρινές. Άσε που είναι πολύ βολικό σαν χρώμα μιας και δεν θέλει ιδιαίτερη συντήρηση.

Αν, λοιπόν, θέλεις να επιτύχεις αυτό το hair color trend, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να σου κάνει natural, ξανθές ανταύγειες. Προσοχή, όμως! Όχι ανταύγειες που κοκκινίζουν ή πορτοκαλίζουν, γιατί τότε δεν θα έχεις κάνει California brunette.