Trending! Το Louis Vuitton brown είναι το απόλυτο καστανό του καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
Trending! Το Louis Vuitton brown είναι το απόλυτο καστανό του καλοκαιριού

Αν θέλεις να γλυκάνεις το καστανό χρώμα μαλλιών σου και να του δώσεις μια πιο summerish διάθεση, δεν έχεις παρά να ζητήσεις από τον κομμωτή σου το Louis Vuitton brown.

Κάθε φορά που αλλάζει η εποχή όλες θέλουμε να κάνουμε μια ανανέωση στην εμφάνισή μας. Να αλλάξουμε είτε το κούρεμα, είτε το χρώμα στα μαλλιά. Ειδικά, όμως, όταν μιλάμε για το καλοκαίρι η απόχρωση των μαλλιών μας είναι πάντα στο προσκήνιο. Νέα hair color trends εμφανίζονται στο feed μας, νέες προτάσεις μάς κάνει ο κομμωτής μας και κάπως έτσι μπαίνουμε στο τρυπάκι της αλλαγής. Τι θα δελεάσει εσένα φέτος; Σίγουρα το Louis Vuitton brown.

Αν είσαι καστανή κι αν θέλεις να δώσεις ένα freshness στην εικόνα σου δεν έχεις παρά να τολμήσεις το Louis Vuitton brown. Πρόκειται για ένα καστανό τόσο «ακριβό» όσο μια τσάντα Louis Vuitton και τόσο hot όσο… δεν φαντάζεσαι.

Coconut mocha: Το πιο «δυναμικό» hair color trend της άνοιξης

Τι είναι το Louis Vuitton brown

Το Louis Vuitton brown είναι ένα καστανό με χρυσούς υποτόνους και είναι εμπνευσμένο από τις καφέ τσάντες του διάσημου Οίκου Μόδας. Σκέψου μια τσάντα Louis Vuitton. Είναι σε απόχρωση σκούρου καφέ, έχει το logo και άλλες λεπτομέρειες σε χρυσούς… υποτόνους και όλο αυτό μπορεί να αποτυπωθεί στα μαλλιά σου. Τέλειο;

louis_vuitton.jpg

Το καλύτερο δεν σου το είπα… Είτε έχεις λεπτά μαλλιά, είτε μαλλιά με όγκο το Louis Vuitton brown «λειτουργεί» διαφορετικά. Στα λεπτά μαλλιά προσθέτει διάσταση, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο πλούσια, ενώ στην πιο χοντρή τρίχα προσφέρει κίνηση και όγκο χάρη στην πληθώρα ανταυγειών που περιέχει.

Το Louis Vuitton brown θέλει και συχνή ανανέωση

Μπορεί το Louis Vuitton brown να είναι ένα super hot hair color trend για το καλοκαίρι, είναι όμως και… απαιτητικό. Αυτό σημαίνει ότι άπαξ και το δοκιμάσεις και θέλεις να το διατηρήσεις θα πρέπει περίπου κάθε 30-40 μέρες να επισκέπτεσαι το κομμωτήριό σου για φρεσκάρισμα του χρώματος.

Και- εννοείται- μια σωστή hair care routine είναι απαραίτητη για να παραμένει όλο αυτό το διάστημα λαμπερό το χρώμα μαλλιών σου. Αυτό σημαίνει ότι… η μάσκα μαλλιών, το conditioner και το σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά θα πρέπει να γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι.

Check τώρα στην gallery παραδείγματα του Louis Vuitton brown hair color trend και κράτα τα απαραίτητα screenshots για να τα δείξεις στον κομμωτή σου.