#GlassHair: Το hair trend που θέλουμε να επιστρέψει και tips για να το καταφέρεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#GlassHair: Το hair trend που θέλουμε να επιστρέψει και tips για να το καταφέρεις

Τα λεία, στιλπνά, εκτυφλωτικά λαμπερά μαλλιά ήταν τάση πριν λίγο καιρό, και είναι το ένα trend που θα θέλαμε πολύ να επιστρέψει. Μάθε τι ακριβώς είναι και πώς θα το καταφέρεις μόνη σου, ακόμα και μετά το καλοκαίρι…

Slugging, glazed donut, glass skin… Τα trends της επιδερμίδας είναι πολλά, και ούσες skincare addicts, εδώ στο beauty department χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Με τα μαλλιά όμως τι γίνεται; Έχοντας έρθει αντιμέτωπες με τον ήλιο, το αλάτι, την υγρασία, την αφυδάτωση και τα λοιπά δεινά του καλοκαιριού, έχουμε λαχταρήσει λίγη λάμψη.

Θυμηθήκαμε λοιπόν τα #GlassHair trend που πριν λίγο καιρό, ήθελε τα μαλλιά μας σαν «γυαλί». Τα #GlassHair έκαναν το ντεμπούτο τους μαζί με τα κοντά, 90’s καρέ που έκοβαν με μανία οι celebrities (θα μιλήσουμε και για το καρέ, μη νομίζεις). Μαζί με το κούρεμα, είδαμε λαμπερά, smooth, ίσια μαλλιά και κάπως έτσι, δημιουργήθηκε η τάση των Glass Hair.

Budapest-Select-bbt-F22-038.jpeg

Wet hair, don’t care: 15 τρόποι για να κάνεις το wet look σου πιο ενδιαφέρον

Το #GlassHair trend λοιπόν, θέλει τα μαλλιά καλοκουρεμένα και σούπερ smooth, λαμπερά και ίσια. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε μόλις επιστρέψουμε από τις διακοπές (ή μόλις επιστρέψουν οι κομμωτές μας), είναι να κλείσουμε ραντεβού για κούρεμα. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου, γιατί το smoothness και το… glassiness είναι κομμάτια στα οποία μπορούμε να βοηθήσουμε, με προϊόντα που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα μαλλιά σαν «γυαλί». Όχι, όχι… μην μας ευχαριστείς, εσύ απλά κουρέψου!

ΣΑΜΠΟΥΑΝ

OLAPLEX, No. 4 Bond Maintenance ™

olaplex.png

Εξαιρετικά ενυδατικό σαμπουάν αναδόμησης που επιδιορθώνει και διατηρεί τους δεσμούς της τρίχας, καταπολεμά το φριζάρισμα και κάνει τα μαλλιά λεία, λαμπερά και σαφώς πιο δυνατά με κάθε λούσιμο.

ΜΑΣΚΑ

Wella Professionals, Oil Reflections Luminous Smoothening Mask

wella.png

Μάσκα με με πολύτιμα έλαια και εκχύλισμα λευκού τσαγιού, λειαίνει και προστατεύει την επιφάνεια της τρίχας, ενισχύοντας την αντανάκλαση του φωτός για εντυπωσιακή λάμψη.

ΛΑΔΙ

Kerastase, Elixir Ultime

KERASTASE-ELIXIR-ULTIME-ORIGINAL.png

προσφέρει πλούσια θρέψη και θερμοπροστασία έως και τους 230°C σε όλους τους τύπους μαλλιών και χαρίζει υπέροχο άρωμα που διαρκεί έως και 24 ώρες.

H υπέροχη ιστορία του δαιμόνιου κομμωτή που το 1910 έκανε τη βαφή σε γυναίκες και άνδρες, μόδα

ΣΙΔΕΡΟ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΤΜΟ

L' Oreal Professionnel, Steampod

Isiwtiko.-L'-Oreal-Professionnel-Steampod.jpg

Ένα επαγγελματικό και υψηλής τεχνολογίας σίδερο ισιώματος με ατμό. Ο ατμός ρέει απαλά και αποτελεσματικά στα μαλλιά, προστατεύοντάς τα, έτσι ώστε να αποκτάς πιο γρήγορα τέλεια ίσια και λαμπερά μαλλιά.

SPRAY ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

Color WOW, Extra Shine Spray

wow.png

Ένα εξαιρετικά ανάλαφρο mist για το τελείωμα, που προσφέρει άμεσα έντονη, εκτυφλωτική λάμψη στα μαλλιά.