FrenchMania! Ένας κατατοπιστικός οδηγός με τα πιο hot γαλλικά μανικιούρ που μπορείς να κάνεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
FrenchMania! Ένας κατατοπιστικός οδηγός με τα πιο hot γαλλικά μανικιούρ που μπορείς να κάνεις

Ό, τι και να λέμε εμείς, το γαλλικό μανικιούρ είναι το #1 trend στα νύχια εδώ και πολλά χρόνια. Ώρα λοιπόν να δούμε τα διαφορετικά είδη που αξίζει να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου, τι λες;

Γαλλικό μανικιούρ… Είναι το nail trend που αγαπώ να μισώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Βέβαια, ομολογώ ότι, τα τελευταία χρόνια, έχω βρει παραπάνω από μία παραλλαγές του που μου αρέσουν και, οριακά έχω αλλάξει γνώμη, τείνοντας προς τη συμπάθεια. Το τι πιστεύω εγώ ωστόσο, είναι irrelevant αυτή τη στιγμή.

Βλέπεις, το γαλλικό ήταν, είναι και θα παραμείνει τάση. Δεν θα σταματήσουμε να το βλέπουμε, και οι παραλλαγές που κάνουν την εμφάνισή τους κάθε σεζόν είναι αμέτρητες. Σκέφτηκα λοιπόν πώς, ίσως είναι η ώρα να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά. Να δούμε δηλαδή τις πιο όμορφες παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ, ώστε να ξέρεις τι να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου.

10 nude nail art για εσένα που θέλεις κάτι διακριτικό και κομψό

Παρακάτω, μπορείς να scrollάρεις και να δεις τα δικά μου αγαπημένα σχέδια για γαλλικό μανικιούρ. Από το κλασικό και το micro, ως το artistic και το split, κάνοντας scroll προς τα θα ανακαλύψεις τα πιο hot γαλλικά μανικιούρ που μπορείς να κάνεις. Είσαι έτοιμη; Έχουμε και λέμε…

Classic French Tips

Το κλασικό γαλλικό δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και καταλαβαίνουμε, είναι ένα πανεύκολος σχέδιο που ταιριάζει σε όλα τα μήκη νυχιών.

Split French Tips

Είναι η τάση που θέλει το γαλλικό σου χωρισμένο στα δύο, με δύο διαφορετικά χρώματα. Το αγαπάμε γιατί είναι διαφορετικό, παραμένοντας ωστόσο διακριτικό και chic.

Artistic French Tips

Είναι το γαλλικό μανικιούρ που μοιάζει περισσότερο με μικροσκοπικό έργο τέχνης και δεν έχει περιορισμούς και όρια. Όπως και η τέχνη.

Double French Tips

Το διπλό γαλλικό έγινε τάση πριν από λίγο καιρό και θα παραμείνει ψηλά στα trends γιατί είναι όμορφο, κομψό και παράλληλα τόσο διακριτικό όσο πρέπει.

Inverted French Tips

Είναι το ανάποδο γαλλικό (αγαπημένο της Betina Goldstein) και το λατρεύουμε γιατί δεν θυμίζει γαλλικό μανικιούρ, ωστόσο είναι!

Sunday nailspiration: 10 marble nail art που θα σε βάλουν σε πειρασμό να τα δοκιμάσεις

Animal Print French Tips

Είναι η πιο… wild παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ, και ίσως η πιο δύσκολη. Σε κάθε περίπτωση είναι hot και πάει με όλα.

Color Pop French Tips

Αν δεν ξέρεις τι χρώμα θέλεις για τα νύχια σου, μπορείς να κάνεις αυτό το μανικιούρ και να τα χρησιμοποιήσεις όλα, χωρίς να διακινδυνεύσεις την κομψότητα του μανικιούρ σου.

Deconstructed French Tips

Το «αποδομημένο» γαλλικό μανικιούρ θέλει τις άκρες ακανόνιστες, και το αγαπάμε γιατί είναι διαφορετικό και το εφέ του πολύ κομψό.

Glitter French Tips

Ποιος θα πίστευε ότι θα βάζαμε σε αυτή τη λίστα ένα γαλλικό με glitter… Κι όμως, είναι glam και όμορφο, αρκεί να γίνει σωστά.

Glazed Donut French Tips

Είναι η νεότερη τάση στο γαλλικό και την οφείλουμε στην κα. Bieber. Μας αρέσει γιατί είναι λαμπερό παρ΄όλο που έχει ιριδίζοντα, σχεδόν περλέ στοιχεία.

Micro French Tips

Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Το Micro French μανικιούρ είναι το πιο chic απ’ όλα και όπως θα δεις δεν χρειάζεται να γίνει με τα κλασικά χρώματα.

So chic! Το πράσινο στα νύχια είναι για ακόμα μία σεζόν τάση, αλλά ποιο πράσινο;