Sunday nailspiration: 10 marble nail art που θα σε βάλουν σε πειρασμό να τα δοκιμάσεις

Μαρία Ροδίτη
Sunday nailspiration: 10 marble nail art που θα σε βάλουν σε πειρασμό να τα δοκιμάσεις

Το marble nail art είναι trend και ήρθε η ώρα να το τολμήσεις!

Μπορεί η θερμοκρασία να είναι αρκετά ανεβασμένη για τα δεδομένα της εποχής, όμως σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, σε λίγες μέρες θα αντικρύσουμε ένα καθαρά φθινοπωρινό σκηνικό. Κι όταν έρχεται το φθινόπωρο έρχονται μαζί του και άλλες τάσεις που ταιριάζουν με την εποχή.

Αυτό ισχύει ξεκάθαρα και για τα νύχια! Με την έλευση του φθινοπώρου και τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, είναι η στιγμή να ξεκινήσεις να δοκιμάζεις τα απόλυτα fall nail trends. Τι σου προτείνουμε σήμερα; Marble nails ή αλλιώς μανικιούρ που έχει εφέ μαρμάρου.

So chic! Το πράσινο στα νύχια είναι για ακόμα μία σεζόν τάση, αλλά ποιο πράσινο;

Άραξε στον καναπέ και χαλάρωσε με Sunday nailspiration

Καταλαβαίνω ότι – επειδή πριν λίγο ξύπνησες- χρειάζεσαι και τον χρόνο σου. Φτιάξε το πρωινό καφεδάκι σου, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου και χάζεψε την gallery με τα 10 marble nail art που βρήκα για εσένα.

Θα βρεις μανικιούρ σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις με εφέ μαρμάρου, αλλά και nail art στα οποία το marble effect δεν καλύπτει όλο το νύχι. Όλα, άλλωστε, εξαρτώνται από τη διάθεση και το γούστο της κάθε μίας, οπότε… για ξεκίνα το scroll στην gallery, αλλά και τα screenshots.

Πώς θα κάνεις μόνη σου marble nails

Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να κάνεις μόνη σου στο σπίτι marble nail art. Δεν είναι, όμως! Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να τοποθετήσεις πάνω σε μια επιφάνεια λίγη ποσότητα από τα βερνίκια που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και με ένα πινελάκι να τα αναμείξεις.

Στη συνέχεια, παίρνεις με το πινελάκι το μείγμα και βάφεις τα νύχια σου. Et voila! Μόλις έφτιαξες μόνη σου marble nails. Πάτα το play, ωστόσο, στο βίντεο για να δεις κι άλλους τρόπους για DIY marble nail art. Καλή επιτυχία!