Mascara cocktailing: Η τεχνική που σου χαρίζει βλεφαρίδες σαν ψεύτικες μόνο με μάσκαρα

Mascara cocktailing: Η τεχνική που σου χαρίζει βλεφαρίδες σαν ψεύτικες μόνο με μάσκαρα

Ένα νέο trend εμφανίστηκε στο tiktok και μας ενθουσίασε γιατί… Είναι από τα trends που λειτουργούν πραγματικά. Διάβασε πώς θα κάνεις τις βλεφαρίδες σου σαν ψεύτικες μόνο με μάσκαρα.

Τι είναι αυτό που θέλουμε όλες; Βλεφαρίδες μακριές, γυριστές και πλούσιες. Για να τις αποκτήσουμε επιστρατεύουμε ψαλίδια και μάσκαρα, επισκεπτόμαστε τους ειδικούς για να βάλουμε extensions ή απλά φοράμε τουφάκια, όποτε θέλουμε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τι θα έλεγες λοιπόν, αν σε πληροφορούσαμε ότι μπορείς να έχεις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες μόνο με μάσκαρα και στο μισό χρόνο; Θα σου εξηγήσουμε…

Isola-Marras-emn-S15-001.jpeg

Ένα από τα τρικ των ειδικών στα backstage των shows στις μητροπόλεις της μόδας, είναι το layering διαφορετικών μάσκαρα. Ανάλογα με τις ανάγκες των βλεφαρίδων, συνδυάζουν μάσκαρα για μήκος και όγκο, για καμπύλη και πυκνότητα, για διαχωρισμό και μήκος… Οι συνδυασμοί είναι πολλοί. Αυτό ακριβώς κάνει και το νεότερο trend στο tiktok, το mascara cocktailing!

Genius! Για να αποκτήσεις τέλειες βλεφαρίδες χρειάζεσαι μία μάσκαρα και το σουτιέν σου

Lepore-emn-F15-001.jpeg

Το trend ξεκίνησε από τη L’ Oréal Paris, που πρότεινε τη χρήση διαφορετικών μάσκαρα για ένα sur mesure, σαν ψεύτικο αποτέλεσμα, και πολύ γρήγορα έγινε viral. Ενώ λοιπόν -συνήθως- είμαστε σκεπτικές και επιφυλακτικές με τις νέες τάσεις που γίνονται viral στα social media, με αυτό το trend κατενθουσιαστήκαμε. Γιατί; Γιατί το κάνουμε καιρό και πραγματικά έχει αποτέλεσμα.

Moschino-bbt-F22-129.jpeg

Συνδυάζοντας τα οφέλη διαφορετικών μάσκαρα, δημιουργούμε το εφέ που έχουμε ανάγκη και θέλουμε, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούμε κάποια αισθητικό, ή να παλεύουμε με τις ώρες με τα ψαλίδια για βλεφαρίδες. Για να σε βοηθήσουμε και να καταλάβεις καλύτερα το trend, αλλά και να το κάνεις μόνη σου λοιπόν, δημιουργήσαμε μερικά mascara cocktailing ζευγάρια που έχουν απόλυτη -και δοκιμασμένη- επιτυχία. Έχουμε και λέμε…

Το TikTok hack με τη mascara για να μη μουτζουρώνεσαι όταν έχει πολλή ζέστη

Για μήκος και καμπύλη

L’oreal Paris, Pro XXL Extension Mascara & L’oreal Paris, Pro XXL Lift Mascara

mascara-cocktailing-1.png

Ξεκίνα περνώντας το primer για όγκο. Το primer είναι το ίδιο και στις δύο μάσκαρα, οπότε δεν έχει σημασία με ποιο θα ξεκινήσεις. Στη συνέχεια, πέρνα τη μάσκαρα για μήκος της PRO XXL Extension Mascara. Περίμενε ένα λεπτό να στεγνώσει, και στη συνέχεια πέρνα τη μάσκαρα για καμπύλη της PRO XXL Lift Mascara. Έτσι θα έχεις μήκος, όγκο και καμπύλη πανεύκολα.

Για όγκο και διαχωρισμό

La Roche-Posay, Toleriane Mascara Volume & Lancôme, Definicils Mascara

mascara-cocktailing-2.png

Ξεκίνα περνώντας μερικές στρώσεις από την Toleriane Mascara Volume, για να δώσεις όγκο στις βλεφαρίδες σου. Βάλε το βουρτσάκι πολύ κοντά στη ρίζα για maximum αποτέλεσμα όγκου. Στη συνέχεια, πέρνα το βουρτσάκι της Definicls Mascara από τις βλεφαρίδες σου για τέλειο διαχωρισμό και επιπλέον μήκος.

Για όγκο και καμπύλη

Nyx Professional Makeup, On The Rise Volume Liftscara & Maybelline New York, Great Lash Mascara

mascara-cocktailing-3.png

Ξεκίνα περνώντας άφθονες στρώσεις από την On The Rise Volume Liftscara για να δώσεις στις βλεφαρίδες σου καμπύλη και μήκος. Στη συνέχεια, πέρνα το λεπτεπίλεπτο βουρτσάκι της Great Lash Mascara από τη ρίζα των βλεφαρίδων και ως τις άκρες για extra όγκο και τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Μην ξεχάσεις να κάνεις την κίνηση μπρος-πίσω καθώς περνάς την τελευταία στρώση.

The mascara files: Πώς θα διαλέξεις τη σωστή και πώς θα κάνεις τις βλεφαρίδες σου σαν ψεύτικες