Nails’ Review: Το half-moon, το chrome μανικιούρ & 3 τάσεις που πρωταγωνίστησαν το 2022

Μαρία Ροδίτη
Nails’ Review: Το half-moon, το chrome μανικιούρ & 3 τάσεις που πρωταγωνίστησαν το 2022

Το 2023 είναι πιο κοντά από ποτέ και πριν γνωρίσουμε για τα καλά τις νέες τάσεις στα νύχια, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα nails’ review σε όσα είδαμε και αγαπήσαμε το 2022. Εσύ τι επέλεγες τις περισσότερες φορές; Euphoria nails, chrome μανικιούρ ή το πιο κλασικό trend, τα half-moon nails;

Το 2023 απέχει μόλις λίγα 24ωρα. Όλοι και όλες περιμένουμε με αγωνία τη νέα χρονιά, που μαζί της φέρνει – όπως πάντα- νέα trends. Ολοκαίνουριες τάσεις σε μόδα και ομορφιά. Επειδή, όμως, δεν θέλουμε να βιαζόμαστε τόσο πολύ, αποφασίσαμε εδώ στο Queen.gr να μείνουμε στο 2022- αφού ακόμα αυτό δείχνει το ημερολόγιο- και να κάνουμε ένα nails’ review part 2.

Να θυμηθούμε ακόμα 5 τάσεις στα νύχια που αγαπήσαμε το 2022, που είδαμε πολύ στο feed μας και που μάλλον… θα κρατήσουμε και το 2023. Αλήθεια, εσύ δοκίμασες μέσα στη χρονιά half-moon nails, chrome μανικιούρ ή barbiecore νύχια;

Nails' Review 2022: Το glazed donut, το γαλλικό μανικιούρ & 3 τάσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες

Chic & fabulous… half-moon μανικιούρ

Το half-moon μανικιούρ, δηλαδή εκείνο το σχέδιο στη βάση των νυχιών που μοιάζει με μισοφέγγαρο, το είδαμε πολύ φέτος. Και το λατρέψαμε! Γιατί; Διότι είναι minimal, super chic και μπορείς να το δοκιμάσεις για κάθε περίσταση. Η Blake Lively, πάντως, το τόλμησε!

Chrome nails

Τα chrome nails (aka νύχια με εφέ χρωμίου) είναι ένα σχέδιο για τη δημιουργία του οποίου χρησιμοποιείται είτε ειδικό βερνίκι, είτε ειδική σκόνη ώστε τα νύχια να έχουν ένα μεταλλικό εφέ που θυμίζει καθρέφτη. Το chrome εφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ολόκληρο το νύχι, αλλά και σε μέρος αυτού σε περίπτωση που θέλεις να δημιουργήσεις κάποιο nail art.

Ποια χρώματα ήταν τα πιο in το 2022 για chrome nails; Το χρυσό, το ροζ χρυσό και το ασημί «έσπασαν» ρεκόρ. Η Dua Lipa «ψήφισε» χρυσό, πάντως!

Barbiecore fever

Το Barbiecore trend, η λατρεία στο ροζ και το φούξια, έγινε ανάρπαστο το 2022, ειδικά από τη μέρα που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της Margot Robbie και του Ryan Gosling ως Barbie και Ken αντίστοιχα, με αφορμή τη νέα ταινία για την Barbie που θα κυκλοφορήσει το 2023.

https://www.instagram.com/p/CbQWDBaPoCl

Εκτός από τα ρούχα, λοιπόν, το έντονο ροζ πρωταγωνίστησε και στα νύχια το 2022 και το Barbiecore mani ήρθε για να μείνει.

Barely there

Όλες χρειαζόμαστε ένα pause από τα έντονα και εξεζητημένα μανικιούρ. Και φέτος, το barely there trend, δηλαδή οι nude αποχρώσεις στα nail art, μας αποζημίωσαν και με το παραπάνω.

https://www.instagram.com/p/CZUv4mhsvxL

Euphoria nails

Ο απόλυτος πανικός με τα Euphoria nails επικράτησε το 2022. Βλέπεις, η teen σειρά του Netflix, Euphoria, αγαπήθηκε όσο καμία άλλη και οι beauty επιλογές των πρωταγωνιστριών δεν ήταν δυνατόν να μη βρεθούν στο επίκεντρο. Φωτεινά χρώματα, πετράδια και εμβληματικά σχέδια συνδυάζονται με ευφάνταστο τρόπο και συνθέτουν τα Euphoria nail art.