Colourful eyes: Το απόλυτο beauty tip για pop χρώμα στο βλέμμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Alessandro Zeno/launchmetrics.com/spotlight

Με τις ημέρες να γίνονται ολοένα και πιο ζεστές το χρώμα στο μακιγιάζ θα ταιριάξει τέλεια με τα ανοιξιάτικα looks

Επιτέλους Παρασκευή! Μετά από μία δύσκολη και ατέλειωτη εβδομάδα, το σαββατοκύριακο είναι μία ανάσα από εμάς. Τώρα που οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει parties, συναυλίες, βόλτες με φίλους, ραντεβού όλα μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό το δροσερό αεράκι δίπλα στη θάλασσα μας φτιάχνει τη διάθεση και ταιριάζει τέλεια με τα φλοράλ αέρινα φορέματα που φοράμε αυτή τη σεζόν.

Η ανάγκη για έξτρα χρώμα στην εμφάνισή μας, γίνεται πλέον ακόμη πιο έντονη. Πέρα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ, το μακιγιάζ είναι αυτό που θα απογειώσει τα ανοιξιάτικα looks. Μπορεί όλες να αγαπάμε τις γήινες αποχρώσεις, οι οποίες μας χαρίζουν ένα no makeup μακιγιάζ, αλλά λίγο χρώμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Eye patches! Το beauty προϊόν που θα μειώσει τους μαύρους κύκλους και θα φωτίσει το βλέμμα σου

Δώσε χρώμα στο βλέμμα..

Πιο συγκεκριμένα οι beauty lovers στο Queen.gr, ξεχωρίσαμε από τα catwalks ένα super ανάλαφρο makeup, το οποίο μας χάρισε έμπνευση για το μακιγιάζ μας το ΣΚ. Ποιο είναι αυτό; Τα colourful eyes! Δίνουμε χρώμα στο πρόσωπό μας μέσα από το βλέμμα μας. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο beauty look διαφορετικό από τα άλλα είναι η γραμμή του eyeliner. Αντί να τοποθετούμε τη χρωματιστή γραμμή πάνω σε όλο το κινητό βλέφαρο, δίνουμε ένταση στο βλέμμα, τοποθετώντας την στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε απόχρωση θέλεις, ροζ, φούξια, πράσινο, μπλε και πορτοκαλί και να χαρίσεις μία παιχνιδιάρικη πινελιά στην εμφάνισή σου. Αυτό το beauty hack μπορείς να το πετύχεις, με eyeliner, με υγρή σκιά ματιών, (θα διαρκέσει περισσότερο από τη σκιά σε σκόνη) με μολύβι ματιών αλλά ακόμη και με μολύβι χειλιών. Ναι, με μολύβι χειλιών! Τα μολύβια χειλιών έχουν τις πιο όμορφες, έντονες και περίεργες αποχρώσεις, αλλά συγχρόνως η απαλή υφή τους είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να πετύχεις το τέλεια pop eyes.

Love Is In The Air! Το manicure της Βάσιας Κωσταρά είναι το ωραιότερο summer inspo για τα νύχια σου

Είναι τόση εύκολη η διαδικασία που ακόμη και λάθος να κάνεις μπορείς να το διορθώσεις πολύ εύκολα με μία μπατονέτα. Αυτό το hack, θα τονίσει το σχήμα των ματιών σου και θα φωτίσει το βλέμμα σου. Επίσης, εσύ που έχεις πιο μικρά μάτια τα έντονα, ανοιχτά χρώματα θα τα κάνουν να φαίνονται πολύ πιο μεγάλα.

Shattered layers! Το κούρεμα που υπόσχεται να δώσει όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης