Love Is In The Air! Το manicure της Βάσιας Κωσταρά είναι το ωραιότερο summer inspo για τα νύχια σου

Love Is In The Air! Το manicure της Βάσιας Κωσταρά είναι το ωραιότερο summer inspo για τα νύχια σου

Το manicure της Βάσιας Κωσταρά, μας ταξιδεύει στα κατά πράσινα νερά που έχουν τα νησιά του Αιγαίου, το μήνα Αύγουστο.

Η αγαπημένη σχεδιάστρια, Βάσια Κωσταρά, καθημερινά μέσα από το profile της στο Instagram μοιράζει απλόχερα styling tips, τα οποία ακολουθούμε όλες μας πιστά! Εκτός όμως από fashion expert, αποκαλείται και fashion icon αφού όλη της η εμφάνιση από τα μαλλιά μέχρι τα νύχια αποτελεί έμπνευση για εμάς.

unknown_347056566_947292399936884_1559652335230424786_n.jpg

@vassiakostara

French manicure: 4 εναλλακτικοί τρόποι για να το πετύχεις εύκολα και μόνη σου

Αυτό που σίγουρα ξέρουμε για τη Βάσια, είναι ότι λατρεύει τις καρδιές... Δεν είναι τυχαίο που η summer collection 2023 "Out Of The Blueείναι γεμάτη από λουλούδια και καρδιές. Πιο συγκεκριμένα, οι καρδιές αποτελούν το διαχρονικό σύμβολο του ερωτισμού και αυτός είναι ο λόγο που η αγαπημένη σχεδιάστρια τις έχει αγαπήσει τόσο πολύ.

Smells Like Greek Summer!

https://www.instagram.com/p/CsL8oPRI2ND

Αυτή τη φορά μέσα από το profile της μας δείχνει, ένα νέο nail art με μικρές διακριτικές καρδιές. Το σχέδιο που έκανε, θυμίζει πάρα πολύ ένα manicure που είχε κάνει στα νύχια της πιο παλιά, το οποίο είχε γίνει αμέσως viral. Αυτή τη φορά όμως επίλεξε, μία βάση σε nude-ουδέτερη απόχρωση, ενώ οι καρδιές ήταν στη χρωματική παλέτα της θάλασσας. Γαλαζοπράσινες!

Το manicure της Βάσιας Κωσταρά, μας ταξιδεύει στα κατά πράσινα νερά που έχουν τα νησιά του Αιγαίου, το μήνα Αύγουστο. Είναι αναμφίβολα ένα από τα ωραιότερα summer inspo που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Η Chiara Ferragni υιοθέτησε το barbiecore trend στα νύχια της! -9 σχέδια που θα λατρέψεις