Shattered layers! Το κούρεμα που υπόσχεται να δώσει όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου

Shattered layers! Το κούρεμα που υπόσχεται να δώσει όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Αν θέλεις μία όμορφη και διακριτική αλλαγή στην εμφάνισή σου, τα shattered layers είναι το ιδανικό κούρεμα για εσένα

Μπορεί τα short hair με τα υπέροχα pixie και bob κουρέματα να είναι απίστευτα hot τα τελευταία χρόνια, αλλά εσύ που δε θες μία τόσο μεγάλη αλλαγή στο μήκος των μαλλιών, σου έχουμε τη λύση! Επίσης, για να επιλέξεις ένα κοντό κούρεμα είναι καλό να έχεις αρκετά πυκνά μαλλιά, γιατί θα τονίσεις ακόμη περισσότερο τη λεπτή τρίχα που μπορεί να έχεις.

Zimmermann-clp-S23-016.jpg

Ποιο μακιγιάζ σου ταιριάζει σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου

Παρόλα αυτά, μην απελπίζεσαι υπάρχουν κουρέματα που θα σου χαρίσουν τον κατάλληλο όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου. Τα shattered layers, είναι το νέο trend που ορκίζονται οι hair experts. Το κούρεμα αυτό, όπως μπορείς να καταλάβεις και από το όνομα έχει να κάνει με διαφορετικές στρώσεις-επίπεδα στα μαλλιά. Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι είναι ένα haircut που θυμίζει... τα φιλαριστά μαλλιά.

Layers και φιλάρισμα...

Jennifer Lopez: Αυτό είναι το french manicure στο χρώμα της άμμου που έκανε στα νύχια της

Τα layers πέρα το ότι προσθέτουν extra όγκο, η κίνηση που χαρίζουν σε κάθε βήμα, δε συγκρίνεται με κανένα άλλο κούρεμα. Αν δεν είσαι λάτρης των μεγάλων αλλαγών στην εμφάνισή σου, αυτή είναι η πιο όμορφη και διακριτική πινελιά που μπορείς να επιλέξεις.
Τη συγκεκριμένη τεχνική μπορείς να την κάνεις σε όλα τα μήκη, ακόμη και στα short hair. Πιο έντονο αποτέλεσμα όμως, θα φανεί σε μεσαίου μήκους και μακριά μαλλιά.

Awake-fsh-S23-028.jpg

Extra tip: Για να χαρίσεις extra κίνηση στα shattered layers μπορεί να χρησιμοποιήσεις θερμαντικά εργαλεία και styling sprays για να έχεις ένα σταθερό κράτημα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

6 οροί με Βιταμίνη C που χαρίζουν τα ίδια οφέλη όπως η πορτοκαλάδα στην επιδερμίδα σου