Ξέχνα το highlighter στα ζυγωματικά: 3 σημεία που δεν έχεις σκεφτεί να το φορέσεις για super glow

Ευαγγελία Αλπίδου
Ξέχνα το highlighter στα ζυγωματικά: 3 σημεία που δεν έχεις σκεφτεί να το φορέσεις για super glow

Θέλεις ένα super glow αποτέλεσμα; Αυτά είναι τα beauty hacks για να πετύχεις μία φρέσκια, νεανική όψη στην επιδερμίδα σου

Μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει να φοράμε το highlighter πάνω στα ζυγωματικά, στο μέτωπο, στη μύτη και στο πιγούνι. Ήρθε η ώρα όμως, να πούμε bye bye σε αυτό που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει! Καθημερινά μέσα από το Instagram και το TikTok, οι makeup artists και οι beauty lovers μοιράζονται & επιδεικνύουν νέους τρόπους και ιδέες, οι οποίες αποτελούν έμπνευση για εμάς.

highlighter.jpg

Eye patches! Το beauty προϊόν που θα μειώσει τους μαύρους κύκλους και θα φωτίσει το βλέμμα σου

Αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστής είναι το highlighter. Το beauty προϊόν, το οποίο χαρίζει φρέσκια λάμψη στο πρόσωπο. Ποιο χρώμα να χρησιμοποιήσω; Ποιο τύπο να επιλέξω; Οι μεσαίες και σταρένιες επιδερμίδες ταιριάζουν με τις σαμπανιζέ αποχρώσεις, ενώ οι σκουρόχρωμες με bronze, χρυσαφένια χρώματα.

Glow επιδερμίδα με ένα μόνο προϊόν

Highlighters θα βρεις στην αγορά σε υγρή μορφή και σε σκόνη, δεν υπάρχει κατάλληλο και μη, αναλόγως το τι σε βολεύει να χρησιμοποιείς, αυτό και θα επιλέξεις. Παρόλα αυτά, αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα το highlighter σε σκόνη θα σου χαρίσει ένα ματ αποτέλεσμα, ενώ αν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή οι υγρές υφές θα ενυδατώσουν και θα χαρίσουν extra λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό σου.
Κρατάς σημειώσεις;

Μάτια-Χείλη-Νύχια

Sunny μάτια

https://www.instagram.com/p/Cpp5i4LoiZ4

Mermaid nails: Αυτό είναι το νέο manicure στα νύχια που θυμίζει θάλασσα

Αυτό το λαμπερό φινίρισμα, υπήρχε από παλιά στο μακιγιάζ. Το έχουμε δει στην εσωτερική γωνία του ματιού και κάτω από τη γωνία του φρυδιού. Αυτή τη φορά όμως, το εφαρμόζουμε σε όλο το κινητό βλέφαρο και το αποτέλεσμα είναι… Φανταστικό! Το highlighter πάνω στο κινητό βλέφαρο θα χαρίσει ένα απίστευτα φωτεινό βλέμμα.

Juicy χείλη

Αν θέλεις γεμάτα χείλη, τότε αυτό το beauty hack πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις. Τοποθέτησε, με τα δάχτυλα λίγο highlighter πάνω στην καρδιά του άνω χείλους και με το ίδιο ακριβώς τρόπο από κάτω (στο κάτω χείλος). Εφόσον, ταμπονάρεις το highlighter πάνω στα χείλη σου, εφάρμοσε το αγαπημένο σου lip gloss... και είσαι έτοιμη σε χρόνο dt! Τα χείλη σου θα φαίνονται απίστευτα ζουμερά και ακαταμάχητα.
Extra tip: Αν επιλέξεις ένα πιο σκουρόχρωμο κραγιόν μπορείς να προσθέσεις στο τέλος, λίγο highlighter.

Glazed donut nails

@nailsbyzola.png

@nailsbyzola

Τα glazed donut nails είναι από τις top τάσεις που επικρατούν στο manicure τον τελευταίο χρόνο. Ξεκίνησε από την αγαπημένη Hailey Bieber τον περασμένο Αύγουστο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα... Τα glazed donut nails, έχουν το χρώμα του highlighter και δημιουργούν το ίδιο γυαλιστερό φινίρισμα, απλά αυτή τη φορά... στα νύχια.

5 serum για πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες που ορκίζονται ακαταμάχητο βλέμμα