Το μπλε μολύβι ματιών που φορούσε η Πριγκίπισσα Diana είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Ευαγγελία Αλπίδου
Το μπλε μολύβι ματιών που φορούσε η Πριγκίπισσα Diana είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού

(AP Photo/Jacqueline Arzt, File)

AP1997

Παρόλο που η Diana αγαπούσε το μπλε μολύβι ματιών, η makeup artist της δεν ήθελε ούτε να το βλέπει.

Παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια από το θάνατο της Πριγκίπισσας Diana, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να παραμένει το απόλυτο fashion icon και πηγή έμπνευση για όλες εμάς. Δεν είναι τυχαίο που έχει χαρακτηριστεί ως την πιο πολυφωτογραφημένη γυναίκα σε όλον τον κόσμο, αφού κάθε της εμφάνιση έκλεβε το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού με τις στυλιστικές της επιλογές.

Diana British Lung Foundation

(Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images)

Smart packing! Πώς θα πακετάρεις έξυπνα το νεσεσέρ του τριημέρου

Style & Beauty Icon

Εκτός όμως από style icon ήταν και beauty icon, αφού πολλά από τα beauty looks της έχουν μείνει στην ιστορία. Ένα από αυτά ήταν, η μπλε γραμμή eyeliner που τοποθετούσε κάτω από τα μάτια της. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αγαπούσε το μπλε χρώμα! Αν το σκεφτούμε μπλε ήταν και η πέτρα από το πολυσυζητημένο δαχτυλίδι, που επίλεξε η Diana στον αρραβώνα της.

Britain Princess Diana’s Legacy

(AP Photo/Herman Knippertz, File)

1987 AP

Η Πριγκίπισσα αγαπούσε το μπλε μολύβι, γιατί είχε το ίδιο χρώμα με τα μάτια της και έκανε το βλέμμα ακόμη πιο εντυπωσιακό. Αυτή η γαλάζια απόχρωση έρχεται να γίνει must το φετινό καλοκαίρι και να δημιουργήσει τα πιο ευφάνταστα beauty eye looks.

Cherry Coke: Αν σου αρέσουν τα κόκκινα μαλλιά θα λατρέψεις τη νέα τάση που έρχεται από τα '00s

Αν και το αγαπούσε πολύ η Diana το μπλε μολύβι στο μακιγιάζ της, η makeup artist της, Μary Greenwell δεν ήθελε ούτε να το βλέπει. Η ίδια μέσα από συνέντευξή της στο Queen.gr , την οποία ρωτήσαμε αν η Diana είχε αγαπημένο μακιγιάζ και τι άρεσε την ίδια, σαν makeup artist μας απάντησε το εξής:

Britain Princess Diana

F (AP Photo/Jim Bourdier, FILE)

1985 AP

«Darling, το μόνο που κάναμε πάντα είναι να τονίζουμε την ήδη υπάρχουσα, μοναδική ομορφιά της. Κάθε μακιγιάζ ήταν απλό, καθαρό, elegant και υπέροχο, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο. Στην πραγματικότητα δεν χρειαζόταν μακιγιάζ, ήταν τόσο μα τόσο όμορφη, μία ομορφιά εσωτερική που έδενε με την εξωτερική και δημιουργούσε ένα μοναδικό, μεθυστικό κοκτέιλ. Της άρεσε ωστόσο να τονίζει τα μάτια της, λάτρευε τη μάσκαρα και τη λάτρευα και εγώ επάνω της. Ψάχναμε πάντα διακριτικούς τρόπους για να τονίζουμε τα υπέροχα αυτά μάτια. Όχι με μπλε μολύβι ωστόσο, τα μπεζ και τα ουδέτερα χρώματα είναι πολύ πιο αριστοκρατικά»

France Princess Diana

(AP Photo/Jacqueline Arzt, File)

AP1997


Εκτός από την κλασική γραμμή κάτω από τα μάτια, μπορείς να προσθέσεις μπλε liner πάνω στο κινητό βλέφαρο και να δημιουργήσεις απίστευτα cat eye looks.

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα και η μπλε απόχρωση είναι από τις trending επιλογές για να πειραματιστείς στο μακιγιάζ σου.
Το παρακάτω scroll έχει μία γκάμα από μπλε μολύβια ματιών που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το ακαταμάχητο βλέμμα της Diana πιο σύγχρονο και πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Shopping Time:

Metallic eyeshadows: Δώσε extra χρώμα και λάμψη στο μακιγιάζ σου