Η πριγκίπισσα Diana συνελήφθη για έναν αστείο λόγο

Η πριγκίπισσα Diana συνελήφθη για έναν αστείο λόγο
1987 AP

Αυτή την πλευρά της Diana δεν την γνωρίζει το ευρύ κοινό και είναι κρίμα.

Αυτή την πλευρά της Diana δεν την γνωρίζει το ευρύ κοινό και είναι κρίμα.

Η δούκισσα του York, Sarah Ferguson που υπήρξε για χρόνια παντρεμένη με τον πρίγκιπα Andrew, μίλησε στο The Kelly Clarkson Show και αποκάλυψε εκείνη τη βραδιά που η ίδια και η συννυφάδα της πριγκίπισσα Diana βρέθηκαν από ένα bachelorette πάρτι στη δεκαετία του 80, να συλληφθούν τελικά.

Η σύλληψη

«Πήγαμε σε ένα κλαμπ ντυμένες ως αστυνομικοί και ο σερβιτόρος μας είπε πως είναι κλειστή λέσχη και δεν σερβίρουν αστυνομικούς, λίγο μετά μας συνέλαβαν, γυρίσαμε το δαχτυλίδι αρραβώνων μας από την άλλη πλευρά και επιτέλους κάποια στιγμή ο αστυνομικός κατάλαβε ποιες είμαστε».

Η Ferguson εξήγησε πως μιας και η Diana ήταν κάποια χρόνια νωρίτερα παντρεμένη με τον Κάρολο, της έμαθε τους κανόνες της βασιλικής οικογένειας που τη βοήθησαν:

«Πήγαινα στο δείπνο και την έβλεπα να τρέχει σαν γαζέλα να με προλάβει και μετά κατάλαβα πως αυτή προλάβαινε να καθίσει με τη νεολαία κι εγώ με τους μεγαλύτερους»!

Η 63χρονη σήμερα Sarah, αποκάλυψε πως ήταν καλή φίλη με την Diana από την εφηβεία:

«Γελούσαμε πολύ οι δυο μας και μπλέκαμε και οι δύο και ξέρεις τι συνήθιζε να κάνει, να μου λέει την χειρότερη ιστορία και μετά να εξηγεί πως κάνει πλάκα», τόνισε η δούκισσα, η οποία αποκάλυψε πως την αποκαλούσε Duch.

Πρόσφατα η Sarah τόνισε πως η Diana θα ήταν υπερήφανη για τα 5 της εγγόνια και εξήγησε πως οι δύο τους θα ήταν χαρούμενες γιαγιάδες, με την Diana να τρέχει ακόμα γρήγορα και να έχει πιο πολύ χιούμορ.

https://www.instagram.com/p/CpxvGHiqcd1

Οι κόρες της Ferguson, Ευγενία και Βεατρίκη έχουν από ένα παιδί, ενώ η Ευγενία είναι και πάλι έγκυος.

https://www.instagram.com/p/CpiOG_BoHDA

«Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε ότι θα έχουμε μια νέα προσθήκη στην οικογένειά μας», έγραφε η Ευγενία σε μια φωτογραφία που τράβηξε ο σύζυγός της Jack.

https://www.instagram.com/p/CnzIaYijzKq

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί της Ευγενίας, που έγινε μαμά στις 9 Φεβρουαρίου 2021 όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της Αύγουστο, καρπό της σχέσης και του γάμου της με τον Jack Brooksbank.

O μικρός August Philip Hawke Brooksbank, γεννήθηκε στο νοσοκομείο Portland του Λονδίνου το 2021.

https://www.instagram.com/p/Coc0x3JA27L

Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι έγκυος για δεύτερη φορά και το αποκάλυψε η ίδια