Smart packing! Πώς θα πακετάρεις έξυπνα το νεσεσέρ του τριημέρου

Ευαγγελία Αλπίδου
Smart packing! Πώς θα πακετάρεις έξυπνα το νεσεσέρ του τριημέρου

Επιτέλους, ήρθε η ώρα για μία απόδραση από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Ρίξε μία ματιά στα beauty essentials που πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου.

Καλό μήνα! Επιτέλους, μπήκαμε και επίσημα στο καλοκαίρι. Ελπίζουμε ο καιρός να μη μας τα χαλάσει πάλι και ειδικά τώρα που το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι προ των πυλών. Τώρα που οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει, οι αποδράσεις δίπλα στη θάλασσα είναι η πιο ευχάριστη ανάσα από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

pexels-cottonbro-studio-7128339.jpg

Nose Contouring: Η Victoria Beckham μας δείχνει το beauty tip για λεπτή μύτη

Ένα λάθος που κάνουμε οι περισσότερες, όταν ετοιμαζόμαστε να εκδρομάρουμε στα ελληνικά νησιά για 2-3 μέρες, είναι να γεμίζουμε τη βαλίτσα μας με πράγματα τα οποία δε θα χρησιμοποιήσουμε. Το ίδιο ισχύει και στο beauty νεσεσέρ μας… Αφήνουμε στην άκρη τις full size συσκευασίες και όλα τα καλλυντικά -σε περίπτωση που τα χρησιμοποιήσουμε μέσα στο τριήμερο- και προσθέτουμε multitasker beauty προϊόντα, τα οποία θα τα χρησιμοποιήσουμε πολλές και διαφορετικές φορές.

Πακετάρουμε για το τριήμερο...

pexels-ready-made-3847489.jpg

Πως θα γίνει αυτό; Αντί να πάρουμε ξεχωριστό αντηλιακό για το πρόσωπό και το σώμα, μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα προϊόν, το οποίο θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες όλες τις ημέρες. Προϊόντα για να δώσουμε χρώμα στα χείλη και στα μάγουλα είναι εξίσου απαραίτητα για το νεσεσέρ του τριημέρου…

Μην ανησυχείς όμως, σου ετοιμάσαμε εμείς το νεσεσέρ του τριημέρου με όλα τα smart προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά. Ρίξε μία ματιά στο παρακάτω gallery...

Smart packing!

Ποτέ δεν είναι «πολύ νωρίς» για να κάνεις πορτοκαλί μανικιούρ - 6 αποχρώσεις για να διαλέξεις