Το πορτοκαλί κραγιόν είναι το νέο κόκκινο - 6 αποχρώσεις για να διαλέξεις

Το πορτοκαλί κραγιόν είναι το νέο κόκκινο - 6 αποχρώσεις για να διαλέξεις
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Ο συνδυασμός με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα θα είναι super hot & sexy...

Μπορεί το κόκκινο κραγιόν να είναι ένα all time classic χρώμα, αλλά φέτος έρχεται να πάρει τη σκυτάλη του, το πορτοκαλί. Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που αν το αγαπήσεις μία φορά, θα το αγαπήσεις για πάντα. Εμείς στο beauty department του Queen.gr αγαπάμε το πορτοκαλί είτε έχει να κάνει με eyeshadows, είτε με ρουζ είτε με κραγιόν.

Φυσικά, το πορτοκαλί έχεις άπειρες αποχρώσεις, που η καθεμία ταιριάζει και σε διαφορετικό τόνο δέρματος. Αν βρεις όμως την ιδανική για εσένα, να είσαι σίγουρη, ότι δε θα την αλλάζεις… Το πορτοκαλί κραγιόν ταιριάζει τέλεια με ανοιχτόχρωμα δέρματα, αλλά το καλοκαίρι ο συνδυασμός με τη μαυρισμένη επιδερμίδα θα είναι super hot και sexy.

Θέλεις λεία και απαλή μασχάλη; -5 tips για να ξυρίζεσαι σωστά

Juicy χείλη

Dur-Doux-bks-F23-031.jpg

Αν θέλεις ένα πιο safe αποτέλεσμα, μπορείς να επιλέξεις μία πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση, η οποία θα σε βάλει σιγά σιγά στο mood για να αγαπήσεις το πορτοκαλί. Επίσης, οι πιο glossy υφές είναι ιδανικές για να δώσουν λάμψη και χρώμα, τόσο φυσικά που δε θα σταματήσεις να κάνεις refresh στα χείλη σου. Για εσένα που σου αρέσουν οι πειραματισμοί και οι bold αποχρώσεις, μπορείς να επιλέξεις μία πιο flashy απόχρωση και να απογειώσεις τα total summer looks σου.

Αν ακόμη το σκέφτεσαι… Το παρακάτω gallery θα σε πείσει, να επενδύσεις σε ένα από τα πιο σταθερά, γυαλιστερά και μακράς διάρκειας πορτοκαλί κραγιόν που υπάρχουν αυτή τη στιγμή την αγορά.

Shopping Time:

7 budget friendly κρέμες ματιών που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου