Red passion: Η Μαρία Ολυμπία με κόκκινο κραγιόν και μακιγιάζ ιδανικό για party looks

Μαρία Ροδίτη
Red passion: Η Μαρία Ολυμπία με κόκκινο κραγιόν και μακιγιάζ ιδανικό για party looks

Αν ψάχνεις μακιγιάζ για τις βραδινές εμφανίσεις ή τους γάμους στους οποίους είσαι καλεσμένη το καλοκαίρι, η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ σού έχει την τέλεια πρόταση.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε beauty icon. Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δοκιμάζει συχνά-πυκνά τις πιο hot τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ.

Μην ξεχνάς ότι πρόσφατα τόλμησε ένα super chic και «αιχμηρό» καρέ- ένα διαχρονικό κούρεμα κατά τ’ άλλα- ενώ τώρα υπέκυψε στη μεγαλύτερη τάση όλων των εποχών: στο κόκκινο κραγιόν. Πώς το φόρεσε όμως;

Lady in red: Η Μαρία Ολυμπία ήταν η πιο κομψή καλεσμένη στο γάμο της Sofia Richie με κόκκινο φόρεμα

Η Μαρία Ολυμπία με κόκκινο κραγιόν είναι το τέλειο party look inspo

H Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ εμφανίστηκε στον γάμο της Sofia Richie, που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία, με κατακόκκινο gown Dior, το οποίο ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό μακιγιάζ και με πρωταγωνιστή το κόκκινο χρώμα. Στα χείλη, φυσικά!

maria_olympia.JPG

Ειδικότερα, η 26χρονη επέλεξε κόκκινο κραγιόν στα χείλη και μαύρο eyeliner στα μάτια: τον άχαστο make up συνδυασμό που είναι ιδανικός για τις εμφανίσεις σου στους γάμους της άνοιξης και του καλοκαιριού, αλλά και για τα parties στα οποία είσαι καλεσμένη. Το look ολοκλήρωσε με ροζ ρουζ στα ζυγωματικά για φρεσκάδα σε όλο το πρόσωπο και αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα για 3D αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες.

https://www.instagram.com/p/CravIh7Muuz

Το κόκκινο κραγιόν είναι must σε κάθε party look – Ο καλύτερος οδηγός αγοράς!

Το κόκκινο κραγιόν ήταν πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ της Μαρίας Ολυμπίας και μπορεί πραγματικά μόνο με αυτό να ξεχωρίσεις κι εσύ σε κάθε εμφάνισή σου. Ακόμα και αν δεν έχεις χρόνο για πολύ λεπτομερές μακιγιάζ, δηλαδή, μόνο με κόκκινο κραγιόν και ρουζ… σώζεσαι.

Και θέλω να ξέρεις ότι υπάρχει ένα κόκκινο lipstick για όλες! Ποιο είναι αυτό; Στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 bold κόκκινα κραγιόν που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας για να εφοδιάσεις κατάλληλα το νεσεσέρ σου για το καλοκαίρι. Και ναι! Θα είσαι πανέτοιμη για κάθε γάμο ή party στο οποίο είσαι καλεσμένη.