Έβαλες παραπάνω λάδι στα μαλλιά; Κι όμως δεν πρέπει να λουστείς

Ευαγγελία Αλπίδου
Έβαλες παραπάνω λάδι στα μαλλιά; Κι όμως δεν πρέπει να λουστείς
Filippo Fortis/IMAXTREE.COM

Αν νομίζεις, ότι το λάδι μαλλιών σου κατέστρεψε το χτένισμά σου κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτός είναι ο τρόπος για να το διορθώσεις...

Τα μαλλιά έχουν ανάγκη από προστασία, ενυδάτωση και λάμψη. Το beauty προϊόν το οποίο προσφέρει απλόχερα όλα τα παραπάνω είναι το λάδι μαλλιών. Στην αγορά θα βρεις, άλλα που χρησιμοποιούνται σε βρεγμένα μαλλιά, άλλα πριν τα θερμαντικά εργαλεία και άλλα μετά το τελικό hair styling. Για το λόγω αυτό, είναι σημαντικό αυτό που θα επιλέξεις να έχεις μέσα στο νεσεσέρ σου, να γνωρίζεις ακριβώς ποια είναι η χρήση του.

pexels-armin-rimoldi-5269483.jpg

Βγήκες από το μπάνιο, πέτυχες αμέσως το χτένισμα που θες και προσθέτεις το λάδι μαλλιών, για να χαρίσεις extra λάμψη στα μαλλιά. Ξαφνικά συνειδητοποιείς, ότι έχεις βάλει υπερβολική ποσότητα στη ρίζα των μαλλιών σου και σκέφτεσαι, ότι θες ξανά μπάνιο. Πφφφ, η ώρα έχει περάσει και πρέπει να φύγεις, τι κάνεις; Μην πανικοβάλλεσαι! Υπάρχει λύση… Το ξηρό σαμπουάν είναι αυτό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Πες αντίο στις bad hair days!

matildadjerf_339077094_658947392665396_9200033028452056386_n.jpg

Ο Tom Zois μας εξηγεί πως θα αντιγράψουμε τα «mermaid waves» της Demy βήμα-βήμα

Προσθέτεις στη ρίζα των μαλλιών και όπου χρειάζεται λίγο dry shampoo και με μία χτένα, χτενίζεις τα μαλλιά σου για να απορροφηθεί το προϊόν. Μπορεί το αποτέλεσμα να μη είναι λες και βγήκες μόλις από το ντους με τέλεια φρεσκολουσμένα μαλλιά, αλλά τουλάχιστον δε θα φαίνονται οι ρίζες των μαλλιών «λαδωμένες» σαν να έχεις να λουστείς μέρες. Αυτή τη φορά τη γλίτωσες, φρόντισε την επόμενη φορά να εφαρμόσεις λιγότερη ποσότητα ή τουλάχιστον απέφυγε κάποια εκατοστά τη ρίζα των μαλλιών.

Extra tip: Επίσης, αν προσθέσεις αρκετή ποσότητα με λάδι στα μαλλιά σου μπορείς να αλλάξεις το χτένισμα και να κάνεις ένα ωραιότατο wet look. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις ένα super glossy και καλοκαιρινό look.

Στη παρακάτω gallery θα βρεις μερικά dry shampoo για να έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου τις bad hair days!

Θέλεις να κάνεις αφέλειες; Οι «Waterfall bangs» είναι το νέο trend που ταιριάζει σε όλες