7 sexy αρώματα που θα κάνουν τις καλοκαιρινές νύχτες πιο καυτές

7 sexy αρώματα που θα κάνουν τις καλοκαιρινές νύχτες πιο καυτές

Αυτά είναι τα μεθυστικά αρώματα που θα μείνουν στη μνήμη και στην καρδιά όλων.

Το καλοκαίρι είναι μία από τις πιο ξέγνοιαστες εποχές... Μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς και το στρες, η διάθεσή μας είναι στα ύψη! Τα αέρινα φορέματα και τα καλοκαιρινά sets, αναπτερώνουν την αυτοπεποίθησή μας, ενώ την τελική πινελιά στην εμφάνιση την προσθέτουν τα αρώματα του καλοκαιριού. Τα αρώματα είναι αυτά που μένουν για πάντα στη μνήμη και στην καρδιά όλων.

3 φυσικά συστατικά για να απαλλαγείς από τις σκούρες κηλίδες στις μασχάλες και στους αγκώνες

kaiagerber_306354229_822553955574266_5452016887667969036_n.jpg

Δεν είναι τυχαίο, που έχουμε συνδυάσει συγκεκριμένες μυρωδιές με ανθρώπους, καταστάσεις και περιστάσεις. Ο τρόπος με τον οποίο αγκαλιάζουν σαν πέπλο το σώμα μας, το κάνουν να μυρίζει για ώρες φρεσκάδα και ευωδία. Το καλοκαίρι όμως, πέρα από φρέσκιες, δροσερές μυρωδιές έχουμε ανάγκη από σαγηνευτικά, sexy αρώματα.

Χάρισε στην εμφάνισή σου τις πιο μεθυστικές νότες

pexels-kristina-paukshtite-1330725-(2).jpg

Τα μεθυστικά αρώματα θα γίνουν ένα με τα summer dresses και θα προσφέρουν τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Είναι αρώματα που κλείνουν μέσα ερωτεύσιμες νότες, και θα μας κάνουν να βρούμε τον αξέχαστο έρωτα του καλοκαιριού... Κάποια από αυτά είναι διαχρονικά, κάποια άλλα μυρίζουν μυστήριο που θες να το εξερευνήσεις. Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα πιο μεθυστικά αρώματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, ιδανικά για γυναίκες που θέλουν να χαρίσουν μία διακριτική, sexy πινελιά στην εμφάνισή τους.

Η καφέ mascara είναι η νέα μαύρη του καλοκαιριού -6 επιλογές που θα χαρίσουν extra όγκο στο βλέμμα

Shopping Time:

Αυτοί οι ενυδατικοί οροί θα δώσουν στην επιδερμίδα το boost που έχει ανάγκη τις ημέρες του καύσωνα