Γαλλικό στα νύχια; Κάντο όπως η Dua Lipa

Ευαγγελία Αλπίδου
Γαλλικό στα νύχια; Κάντο όπως η Dua Lipa

Μπορεί κάποιοι να το χαρακτηρίζουν ξεπερασμένο, αλλά αυτή η «ήσυχη πολυτέλεια» που χαρίζουν στα άκρα δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο βερνίκι.

Το french manicure είναι το Νο1 nail art που μας έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που επισκεπτόμαστε την manicurίστ μας. Είναι διαχρονικό, κομψό και η πιο safe επιλογή η οποία ταιριάζει σε οποιαδήποτε εποχή. Μπορεί κάποιοι να το χαρακτηρίζουν ξεπερασμένο, αλλά αυτή η «ήσυχη πολυτέλεια» που χαρίζουν στα άκρα δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο βερνίκι.

363959407_1656609668174500_4725796021822500770_n.jpg

@dualipa

Το πιο κομψό και διαχρονικό nail art

Το γαλλικό στα νύχια, δεν είναι το ίδιο όπως ήταν τη δεκαετία του '90. Αντιθέτως, τα It girls, το έχουν αναβαθμίσει, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Αντί για την κλασική λευκή γραμμή, βλέπουμε το ανάποδο γαλλικό με τη γραμμή να σχηματίζεται στη βάση του νυχιού, ενώ υπάρχει μία μεγάλη γκάμα στην επιλογή των χρωμάτων, με τα παστέλ χρώματα να είναι τα πιο δημοφιλή.

undefined

@dualipa

Παρόλα αυτά, όσο κι αν έχει εκσυγχρονιστεί το french manicure, όλοι αγαπάμε το κλασικό γαλλικό, με την γαλακτερή βάση και τη λευκή γραμμή που μας έρχεται πρώτο στο μυαλό κάθε φορά που μιλάμε για αυτό. Η αγαπημένη pop star, Dua Lipa, φαίνεται ότι λατρεύει αυτή τη διαχρονική, classic επιλογή. Η ίδια έχει επιλέξει το french manicure όχι μόνο στα χέρια αλλά και στα πόδια, για τις καλοκαιρινές της διακοπές, στην χώρα της.

364058181_1444932939686387_2912995843731585461_n.jpg

@dualipa

Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο profile της, στο Instagram δείχνουν τα άκρα της απίστευτα clean και περιποιημένα, ενώ το combo που κάνουν με τα summer looks είναι το κάτι άλλο. Επίσης, οι λευκές και γαλακτερές βάσεις έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με την sunkissed επιδερμίδα. Αν λοιπόν, δεν ξέρεις τι manicure να κάνεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και θέλεις κάτι κομψό και διαχρονικό, ίσως το nail art, της Dua Lipa, να είναι η απάντηση που ψάχνεις.

Η Rosie Huntington-Whiteley θα σε πείσει να βάλεις κραγιόν σε απόχρωση σάπιου μήλου

H Dua Lipa, είχε ξανά επιλέξει το french manicure για τα νύχια της, αλλά αντί για την γαλακτερή βάση είχε προσθέσει μία ροζ απόχρωση, υιοθετώντας το barbiecore trend στην εμφάνισή της. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις την funky ροζ πινελιά.