Jennifer Lopez: Αυτό είναι το french manicure στο χρώμα της άμμου που έκανε στα νύχια της

Jennifer Lopez: Αυτό είναι το french manicure στο χρώμα της άμμου που έκανε στα νύχια της

Το french manicure που έκανε η Jennifer Lopez στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «The Mother», είναι η τέλεια επιλογή για ένα ανατρεπτικό νυφικό beauty look. 

Το νέο manicure της Jennifer Lopez έρχεται να μας χαρίσει extra λάμψη! Η αγαπημένη JLo με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας «The Mother» του Netflix, στην οποία πρωταγωνιστεί, έκλεψε τις εντυπώσεις για άλλη μία φορά με την απαστράπτουσα εμφάνισή της.

Jennifer Lopez for the win

https://www.instagram.com/p/CsF8LAOro8B

6 οροί με Βιταμίνη C που χαρίζουν τα ίδια οφέλη όπως η πορτοκαλάδα στην επιδερμίδα σου

Η Jennifer Lopez, επίλεξε ένα total στραφταλιζέ look στο χρώμα της άμμου, ενώ τα μαλλιά τα μάζεψε με μία ψηλή ponytail που αναδείκνυε ακόμη περισσότερο το smokey eye beauty look της. Εκτός όμως, από τα ρούχα και τα αξεσουάρ οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/CsKc3MDpnbp

Εργαλεία styling: Πόσο συχνά και γιατί πρέπει να τα καθαρίζεις

Bride nails αλλιώς

Ο Tom Bachik, ο nail artist, της Jennifer Lopez για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, επίλεξε τα κάνει στα νύχια της, με μία παραλλαγή του french manicure. Αντί για το συνηθισμένο γαλλικό με τη nude βάση και τη λευκή-γαλακτερή γραμμή, διάλεξε να κάνει ένα χρώμα στην ίδια απόχρωση με το ρούχο της Jennifer Lopez.

https://www.instagram.com/p/CsJosmcRR2b


Η βάση που επίλεξε ήταν στο χρώμα της άμμου, ενώ η classic γραμμή είχε glitters. Ως beauty lovers, μπορούμε να πούμε ότι το manicure της Jennifer Lopez ήταν αυτό που έδινε αυτό το extra touch στη συνολική της εικόνα.
Extra tip: Το συγκεκριμένο nail art που επίλεξε ο Tom Bachik για την JLo, μας χάρισε έμπνευση για ένα νυφικό manicure. Είναι διαχρονικό, κομψό και μπορεί να χαρίσει μία διακριτική λάμψη πάνω στα νύχια. Να είσαι σίγουρη ότι θα γίνει ένα με το νυφικό σου! Τι λες;

Florals for Spring! 7 ανοιξιάτικα αρώματα που θα γίνουν ένα με το δέρμα σου