Αυτά είναι τα nail trends για εσένα που αναρωτιέσαι τι manicure θα κάνεις μετά τις διακοπές

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτά είναι τα nail trends για εσένα που αναρωτιέσαι τι manicure θα κάνεις μετά τις διακοπές

@overglowedit

Μάθε πρώτη τις τάσεις που θα επικρατήσουν τη νέα σεζόν.

Είμαι σίγουρη ότι έχεις επιλέξει το πιο εντυπωσιακό και καλοκαιρινό manicure για τις διακοπές σου των 15-Αύγουστο. Θα είναι ένα βερνίκι που θα αναδεικνύει ακόμη περισσότερη την ηλιοκαμένη επιδερμίδα και θα ταιριάζει με όλα τα αέρινα ρούχα. Ίσως, να έχεις κλείσει από τώρα το ραντεβού στην manicureρίστ σου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Όλο και κάποιο από τα νύχια θα έχει σπάσει και θα χρειάζεσαι μία ανανέωση για να υποδεχθείς τη νέα σεζόν... Έχεις σκεφτεί όμως, τι manicure θα κάνεις;

Φυσικό lifting στο σπίτι! Το TikTok μας δείχνει όλα τα βήματα

Μην ανησυχείς! Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ, το beauty department, του Queen.gr, για να σε ενημερώνει πρώτο για τις τάσεις που θα επικρατήσουν μέσα στη χρονιά. Μετά από έρευνα και σύμφωνα με τα It girls, βρήκαμε τα nail arts που θα στολίσουν τα νύχια σου με το που επιστέψεις από τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

Denim-Blue Nails

340672145_960626861848419_7861139939962865534_n.jpg

@jinsoon

Το denim-blue manicure έχει το ίδιο χρώμα με τα denim ρούχα που αγαπάμε να φοράμε όλο το χρόνο. Ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και θα γίνει ένα με τα fall looks σου.

Emerald-Green

@overglowedit.jpg

@overglowedit

Ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα είναι το emerald-green ή αλλιώς κυπαρρισί. Είναι κλασικό, διαχρονικό και απίστευτα κομψό. Είναι ένα χρώμα που θα βλέπουμε παντού τη νέα σεζόν.

Dark-Red Manicure

@themaniclub.jpg

@themaniclub

Αν θέλεις ένα manicure το οποίο θα παρατείνει το μαύρισμά σου, τότε το dark-red, είναι ένας πιο σκούρο τόνος από το classic κόκκινο. Είναι το κλειδί που ψάχνεις.

Greige Nails

@raelondonnails.jpg

@raelondonnails

Εσύ που είσαι λάτρης στα γήινα και ουδέτερα χρώματα, το γκρι μανικιούρ είναι μία επιλογή που θα κάνει τα άκρα σου να φαίνονται συνεχώς clean και περιποιημένα.

Pumpkin Nails

276970025_380551220316282_1399266257497067854_n.jpg

@betina_goldstein

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που επικρατεί μαζί με το ροζ παντού. Έχει τη δυνατότητα να γίνεται ένα με την επιδερμίδα και να φωτίζει τα άκρα. Θα είναι από τις must επιλογές το φθινόπωρο του 2023.