Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το φθινοπωρινό χρώμα στο manicure που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Ευαγγελία Αλπίδου

Το σκούρο καφέ που επίλεξε η Βάσια στο manicure της, θα σε βάλει αμέσως σε φθινοπωρινό mood.

Η Βάσια Κωσταρά είναι μία από τις αγαπημένες Ελληνίδες σχεδιάστριες, τις οποίες λατρεύεις να παρακολουθείς καθημερινά μέσα από τα social media. Η Βάσια, είναι γνωστή τόσο για τα πολύχρωμα και μοναδικά patterns που σχεδιάζει στις συλλογές της, όσο και για το στυλ και την αισθητική που διαθέτει. Το σπίτι της είναι απίστευτα φωτεινό και ινσταγκραμικό, ενώ από την κάθε γωνία ξεπηδάει η μίνιμαλ αισθητική που σε γεμίζει γαλήνη και ηρεμία.

Βάσια Κωσταρά: Με maxi πουά φόρεμα ήταν η πιο καλοντυμένη καλεσμένη σε πολιτικό γάμο

https://www.instagram.com/p/Cw--1K-LCp3/

Σκούρο καφέ είναι το manicure του φθινοπώρου

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα νύχια της πανέμορφης σχεδιάστριας, έχουν γίνει viral στον κόσμο του Instagram. Τα glazed peachy nails που είχε κάνει το καλοκαίρι, δημιουργούσαν την τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, ενώ ταίριαζαν τέλεια με όλα τα summer outfits. Επιπλέον, οι διακριτικές καρδούλες που είχε επιλέξει να στολίσει το manicure της Love Is In The Air, εμπνευσμένο από την SS23 συλλογή της, ήταν άλλο ένα αγαπημένο μας nail art, που είχε επιλέξει η Βάσια Κωσταρά και μας έκανε να αγαπήσουμε.

376911023_2051184548385379_8436058533063467298_n.jpg

@vassia_kostara

Αυτή τη φορά, μιας και βρισκόμαστε στο πρώτο μήνα του φθινοπώρου, η Βάσια, μας προτείνει ένα νέο nail trend, που θα μας κάνει όλες να το υιοθετήσουμε. Αφού, η χρωματική παλέτα του φθινοπώρου είναι οι γήινες και καφέ αποχρώσεις, η Βάσια επίλεξε ένα σκούρο καφέ για το manicure της. Το σκούρο καφέ, το οποίο είναι από το brand, Alûstre, έδειχνε τα αμυγδαλωτά νύχια super κομψά, ενώ η διακριτική χρυσή marble λεπτομέρεια στον παράμεσο και στο μικρό δάχτυλο, χάριζαν μία ήσυχη πολυτέλεια πάνω στα νύχια.

377238563_607063994969584_4943214612386672360_n.jpg

@vassia_kostara

Η συγκεκριμένη απόχρωση, μπορεί να αναδείξει οποιοδήποτε σχήμα νυχιών, ενώ είναι ιδανική επιλογή για να σε βάλει αμέσως σε φθινοπωρινό mood. Αν αναρωτιόσουν πιο θα είναι το επόμενο manicure που θα κάνεις, αυτό τον μεταβατικό μήνα, νομίζω πως μετά από αυτό το άρθρο, σου λύσαμε την απορία...

Στην παρακάτω gallery, θα δεις μερικά manicure της αγαπημένης Βάσιας, τα οποία έγιναν αμέσως viral.