Runway inspo: 4 χτενίσματα που είδαμε στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και που θα θες να αντιγράψεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Runway inspo: 4 χτενίσματα που είδαμε στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και που θα θες να αντιγράψεις
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Άργησες το πρωί να ξυπνήσεις και δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Τα παρακάτω χτενίσματα γίνονται εύκολα και γρήγορα με δύο απλές κινήσεις...

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο Σεπτέμβριος, είναι ο μήνας που είναι αφιερωμένος στη μόδα. Φαντασμαγορικά catwalks και street style εμφανίσεις διαδραματίζονται αυτές τις μέρες στις πιο λαμπερές πόλεις του κόσμου και αποτελούν inspiration για όλες εμάς που αγαπάμε τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Μπορεί στις πασαρέλες τα ρούχα να κλέβουν το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού, αλλά, ως beauty addicts, δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε τα μαλλιά και το μακιγιάζ που χαρίζουν την τελική πινελιά στην κάθε εμφάνιση.

Χτενίσματα με διακριτικές λεπτομέρειες

1694521195369-233248251-New-York-str-S24-0172.jpg

Τα beauty trends που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη του 2024, είναι φρέσκα, σύγχρονα και ανανεωμένα ιδανικά να απογειώσουν όλα τα looks. Πιο συγκεκριμένα, ξεχωρίσαμε τα χτενίσματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας μέσα από τα runways. Είναι απλά, minimal, με μικρές διακριτικές λεπτομέρειες οι οποίες είναι και αυτές που κάνουν την διαφορά. Τα αγαπήσαμε αμέσως, με αποτέλεσμα να θέλουμε να τα υιοθετήσουμε από τώρα τον φθινόπωρο και να απογειώσουν τις fall εμφανίσεις μας.

Μην ανησυχείς, δεν θα σε αφήναμε έτσι! Το beauty department, του Queen.gr, είναι πάντα εδώ για να σου μαθαίνει πρώτο τις τάσεις που θα επικρατήσουν μέσα στη χρονιά. Αυτή τη φορά, θα μιλήσουμε για ένα φρεσκάρισμα στα μαλλιά σου.
Είσαι έτοιμη;

Baby braids

Lapointe-clp-S24-005.jpg

Lapointe clp S24

Ο λείος κότσος είναι ένα από τα χτενίσματα που αγαπήσαμε αυτή τη χρονιά. Αν θέλεις να δώσεις μία extra πινελιά στο συνηθισμένο sleek bun σου, μπορείς να κάνεις δύο μικρά διακριτικά baby braids, αριστερά και δεξιά από το σχήμα του προσώπου και να δημιουργήσεις ένα super girly χτένισμα.

Headband

Tibi-bks-S24-035.jpg

Tibi S24

Κι όμως, μία διακριτική κορδέλα στα μαλλιά μπορεί να κάνει την διαφορά. Άργησες να ξυπνήσεις το πρωί και δεν έχεις χρόνο να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Πρόσθεσε μία κορδέλα και αμέσως η εμφάνισή σου θα αλλάξει.

Wet look

Jason-Wu-bks-S24-012.jpg

Jason Wu S24

Έχουμε πει πολλές φορές για το wet look... Ένα χτένισμα που πηγαίνει σε όλα τα μήκη μαλλιών. Δημιούργησε ένα wet look με φράντζα στο πλάι και πρόσθεσε μερικά hair clips για ένα πιο iconic hairstyle και... είσαι έτοιμη για τα parties του Σ/Κ!

Half up

Tiffany-Brown-bks-S24-034.jpg

Tiffany Brown S24

Ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα που επιλέγαμε με τα καλοκαιρινά looks μας, ήταν το half up. Μισά μαλλιά επάνω, μισά μαλλιά κάτω! Θα χρειαστούν δύο μόνο κινήσεις και είσαι έτοιμη. Αν θέλεις extra λάμψη μπορείς να προσθέσεις ένα αστραφτερό hair clip.