Ο Giorgio Armani και η σχέση του με το νερό

Ο Giorgio Armani και η σχέση του με το νερό

Μία σχέση πολύ δυνατή που οδηγεί στη δημιουργία αρωμάτων που υμνούν το νερό, αλλά και σε κινήσεις φιλανθρωπικού ή καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος που ξεχωρίζουν.

Μετά την πρωτοβουλία Acqua for Life του Giorgio Armani το 2011, με την οποία συγκεντρωθήκαν πάνω από 43 εκατομμύρια λίτρα ασφαλούς νερού για περίπου 27.000 ανθρώπους στη Γκάνα, με την αγορά των αρωμάτων Acqua Di Gioia και Acqua di Gio, δύο αρωμάτων που βρίσκονται από τη φύση τους σε αρμονία με το νερό, ακολουθεί μία άλλη ενέργεια πάντα σε σχέση με το νερό.

Ο Giorgio Armani, επίσημος υποστηρικτής της ετήσιας έκθεσης Φωτογραφίας στο Παρίσι, παρουσιάζει την έκθεση Acqua στο μουσείο Grand Palais στο Παρίσι από 10 με 13 Νοεμβρίου, με θέμα –όπως είναι λογικό- το Νερό.

Έργα από τρία πολύ σημαντικά μουσεία του κόσμου, το New York International Center of Photography στη Νέα Υόρκη, το Elysée Museum στη Λοζάνη και την Tate Modern στο Λονδίνο, θα συγκεντρωθούν στην έκθεση Paris Photo 2011, η οποία φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια.

Ο ίδιος ο κύριος Armani έχει επιλέξει από αυτά τα μουσεία, ορισμένα εμβληματικά για τον ίδιο έργα, με κυρίαρχο στοιχείο πάντα το νερό, που τόσο πολύ αγαπάει, τα οποία θα εκτεθούν σε ειδικό σημείο μέσα στην έκθεση.

Λίγο πριν θα έχει κυκλοφορήσει και η νέα αρωματική δημιουργία του οίκου το Acqua Di Gioia Essenza μία πιο συμπυκνωμένη έκδοση του χυμού του Acqua di Gioia, με αυθεντικές νότες που ενισχύουν την τολμηρή ένταση του αρώματος.

Φωτό: Untitled (Hateruma-jima, Okinawa), από τη σειρά "The Pencil of the Sun", 1971 © Shomei Tomatsu, courtesy Galerie Priska Pasquer, Cologne

DPG Network