Bye bye layers! Το blunt cut θα σε πείσει να πεις «ναι» στις αυστηρές και καθαρές άκρες

Ευαγγελία Αλπίδου

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καρέ είναι οι αυστηρές άκρες. Τα μαλλιά δεν έχουν κάποιο έντονο φιλάρισμα, αντιθέτως, είναι όλα το ίδιο μήκος.

Αν υπάρχει ένα καρέ που χαρακτηρίζεται γιατο κομψό και σοφιστικέ στιλ του, τότε αυτό είναι το Blunt cut; -Και θα με ρωτήσεις τώρα εσύ, πόσα καρέ υπάρχουν; Η αλήθεια είναι πολλά! Αλλά αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε καρέ, είναι το πιο κομψό και κλασικό καρέ που μπορείς να υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου.

Θέλεις πυκνές και μακριές βλεφαρίδες; 7 serum για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

356376500_485322517124242_6461342195027720786_n.jpg

@louisa_mazzurana

Αυστηρές & έντονες άκρες

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι οι αυστηρές άκρες. Τα μαλλιά δεν έχουν κάποιο έντονο φιλάρισμα, αντιθέτως, είναι όλα το ίδιο μήκος. Το blunt είναι το ίδιο εντυπωσιακό, τόσο σε ίσια μαλλιά, χαρίζοντας ένα πιο αυστηρό στυλ, όσο και σε wavy, αναδεικνύοντας τη σέξι πλευρά σου. Για να πετύχεις το ελαφρώς ατημέλητο wavy look, πρόσθεσε σε νωπά μαλλιά leave in spray, για να αποτρέψεις το φριζάρισμα και στη συνέχεια spray για όγκο και ανακάτεψε τις άκρες με τα δάχτυλά σου. Το αποτέλεσμα θα είναι σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα... Οκτώβρη μήνα!

https://www.instagram.com/p/CxWP2DJxetd/

Το blunt haircut είναι τολμηρό και χαρίζει στιλ στην κάθε εμφάνιση. Το είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι στο catwalk του LaQuan Smith, όπου τα μοντέλα είχαν αυτό το εμβληματικό κούρεμα με χωρίστρα στη μέση. Αναλόγως τη διάθεση σου κάθε φορά, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις χωρίστρα στο πλάι και να αλλάξεις τελείως το ύφος του κουρέματός σου. Η χωρίστρα στο πλάι αποπνέει έναν πιο cute και girly αέρα.

306214800_1094556944500821_3718561786938471707_n.jpg

@taylorlashae

Αν έχεις μακριά μαλλιά, μπορείς να τα κόβεις λίγο-λίγο, για να μην σου φανεί μεγάλη αλλαγή. Όταν θα φτάσεις όμως, μέχρι τους ώμους θα δεις, ότι δεν θα θες να το αλλάξεις! Το μήκος του blunt cut, μπορεί να φτάσει από το ύψος των ώμων μέχρι το ύψος των αυτιών, ενώ αν έχεις αφέλειες μην ανησυχείς, το blunt cut θα τις πλαισιώσει τέλεια στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Επίλεξε το blunt που σε χαρακτηρίζει!

Tips και προϊόντα για να αντιμετωπίσεις τους διεσταλμένους πόρους