Bueno Nails: Η Σίσσυ υιοθέτησε στο manicure την πιο trendy απόχρωση του φθινοπώρου

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Κατερίνα Παπουτσάκη επέλεξαν για το manicure τους, τις πιο must αποχρώσεις της σεζόν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες που πάντα έχουν την πιο κομψή και περιποιημένη εμφάνιση. Θα λέγαμε ότι είναι μία κοκέτα της Ελληνικής τηλεόρασης. Τα ginger μακριά μαλλιά της είναι πάντα λαμπερά και ελαφρώς wavy, δημιουργώντας κάθε φορά τα πιο όμορφα και περίτεχνα χτενίσματα. Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, δημιουργεί το πιο όμορφο περιεχόμενο και κάθε φορά αποτελεί έμπνευση μέσα από το στιλ και την αισθητική της. Αυτή τη φορά η Σίσσυ, μέσα από ένα story που ανέβασε, μας παρουσίασε ένα νέο nail trend που θα κυριαρχήσει παντού αυτή τη σεζόν.

3 εύκολα & stylish χτενίσματα για κάθε μέρα από την Rosie Huntington-Whiteley

https://www.instagram.com/p/CyLCbhBo3Sr/

Bueno manicure

Η Χρηστίδου, έβαψε τα νύχια της με μία nude-καφέ απόχρωση που θυμίζει την απόχρωση που έχει το bueno. Ναι, αυτό το λαχταριστό γλύκισμα που λατρεύουμε να τρώμε όλοι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και στο story της, την γλυκιά αυτή απόχρωση της έδωσε την ονομασία, η ίδια ,η Σίσσυ και η μανικιουρίστ της. Ανήκει στην χρωματική παλέτα των γήινων και καφέ αποχρώσεων, οι οποίες είναι must και επικρατούν παντού αυτή τη σεζόν, τόσο στα ρούχα, στα μαλλιά, στο μακιγιάζ όσο και στο manicure.

387269235_845961860215419_3116719018587690617_n.jpg

@sissychristidou

Η απόχρωση αυτή είναι αρκετά δημοφιλής, γιατί ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και σε κάθε ηλικία. Επιπλέον, το μήκος και το σχήμα δεν παίζει κανένα ρόλο. Η Σίσσυ έχει επιλέξει μακρύ οβάλ σχήμα, αλλά το bueno manicure ταιριάζει τέλεια και σε κοντά νύχια, χαρίζοντας ένα clean αποτέλεσμα.

387589466_703042111694588_1582757367933252561_n.jpg

@katerina_papoutsaki

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι γήινες αποχρώσεις είναι super trend αυτή την εποχή. Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι άλλη μία από τις celebrities, η οποία επέλεξε να υιοθετήσει τις nude αποχρώσεις στο manicure της. Σε αντίθεση με την Σίσσυ, η Κατερίνα επίλεξε μία πιο ανοιχτή, ροζ απόχρωση για βάση στο manicure, ενώ στόλισε όλα τα νύχια με μία χρυσή διακριτική λεπτομέρεια. Τα κοντά νύχια της Κατερίνας φαίνονται απίστευτα κομψά και περιποιημένα.

Αν έχεις κλείσει το επόμενο ραντεβού στην μανικιουρίστ σου και δεν ξέρεις τι χρώμα να επιλέξεις, νομίζω πως το bueno manicure είναι το επόμενο manicure που αξίζει να υιοθετήσεις.