Disco Waves! Η πιο λαμπερή έκδοση των beach waves για τις ημέρες των γιορτών

Ευαγγελία Αλπίδου
Disco Waves! Η πιο λαμπερή έκδοση των beach waves για τις ημέρες των γιορτών

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Blake Lively, δημιούργησε το disco hairstyle από τα αγαπημένα 80's. Είναι η τέλεια επιλογή για την party season!

Η εμφάνιση της αγαπημένης ηθοποιού, Blake Lively, στην πρεμιέρα της ταινίας, Renaisance: A film by Beyonce, στο Λονδίνο μας χάρισε έμπνευση για ένα από τα πιο festive hair looks που μπορούμε να κάνουμε τις ημέρες των γιορτών.

Τις ημέρες αυτές, επικρατεί παντού τριγύρω μας ένας πανικός. Είναι κατάλληλο το ρούχο για το ρεβεγιόν; Τι αποχρώσεις να επιλέξω στο μακιγιάζ; Τι χτένισμα να κάνω για να ξεφύγω από τα συνηθισμένα; Όλες οι παραπάνω ερωτήσεις είναι μερικές από αυτές που ταλανίζουν το μυαλό μας τις γιορτινές μέρες. Δεν χρειάζεται πανικός! Υπάρχουν beauty looks τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα μαλλιά, τα οποία γίνονται εύκολα και μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε χρόνο dt.

Ujoh-clp-S23-012.jpg

Party season is on!

Η Blake Lively, επέλεξε να χαρίσει στα μαλλιά της την πιο λαμπερή έκδοση των beach waves. Τα beach waves είναι το χτένισμα που αγαπάμε να κάνουμε ξανά και ξανά τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί δίνει την αίσθηση ότι βγήκαμε μόλις από τη θάλασσα. Τα beach waves έρχονται πιο ανανεωμένα και glam. Τα beach waves, λοιπόν, συστήνονται αυτή την εποχή, ως disco waves. Το disco wave look, της Αμερικανίδας ηθοποιού έχει πινελιές από τα 80's. Είναι ένα hairstyle που έχει έξτρα όγκο, ενώ τα χαλαρά κύματα δίνουν την αίσθηση ότι είναι ελαφρώς ατημέλητο.

405532692_315044094758406_7129190125605347870_n.jpg

@blakelively

Επέλεξε έντονο smoky look και statement lips

Στο μακιγιάζ της, η Blake, τόνισε το βλέμμα της, ενώ για τα χείλη επέλεξε μία nude απόχρωση η οποία έμοιαζε με το φυσικό χρώμα των χειλιών της. Εσύ μπορείς να δημιουργήσεις ένα έντονο grunge look και statement lips. Μην διστάσεις να προσθέσεις eyeshadows με glitter και στρας. Οι λάμψεις είναι το κλειδί που θα σε κάνουν να μοιάζεις με disco girl!

Ένα εύκολο TikTok hack που θα σε βοηθήσει να πετύχεις το disco wavy look, είναι να δημιουργήσεις δύο μεγάλες πλεξούδες σε νωπά μαλλιά. Στη συνέχεια, να τις αφήσεις να στεγνώσουν μόνες τους και μόλις τις ξεμπλέξεις να προσθέσεις τα κατάλληλα hair products, όπως ένα προϊόν styling για σγουρά μαλλιά ή ένα αφρό και... είσαι έτοιμη! Ρίξε μία ματιά στα παρακάτω TikTok videos και πάρε έμπνευση για το glam χτένισμα που θα απογειώσει τα festive looks των Χριστουγέννων.

TikTok Hacks: