Θέλεις πυκνές και μακριές βλεφαρίδες; 5 mascara και 5 serums για ελκυστικό βλέμμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Θέλεις πυκνές και μακριές βλεφαρίδες; 5 mascara και 5 serums για ελκυστικό βλέμμα
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Τα lash serums είναι τα δημοφιλή προϊόντα που βοηθούν στην ενδυνάμωση και στην επιμήκυνση των βλεφαρίδων.

Όλες ονειρευόμαστε να έχουμε πυκνές και μακριές βλεφαρίδες. Οι βλεφαρίδες μπορούν να κάνουν το βλέμμα μας πιο ελκυστικό και σαγηνευτικό. Να αναδείξουν ακόμα και το σχήμα των ματιών. Αυτό που συνειδητοποιούμαι όσο περνούν τα χρόνια είναι ότι ακόμα και οι βλεφαρίδες μας χρειάζονται εντατική φροντίδα και περιποίηση.

Δεν αρκεί, δηλαδή, να έχουμε μέσα στο νεσεσέρ μας την τέλεια mascara. Είναι σημαντικό να ακολουθούμαι καθημερινά μία συγκεκριμένη ιεροτελεστία πριν το μακιγιάζ. Πέρα από τη mascara που είναι από τα must have item που υπάρχουν μέσα στο νεσεσέρ μας, τα lash serums είναι τα δημοφιλή προϊόντα που βοηθούν στην ενδυνάμωση και στην επιμήκυνση των βλεφαρίδων.

Τέλειες βλεφαρίδες σε χρόνο dt!

Beauty Alert! 7 κρέμες ματιών που κοστίζουν λιγότερο από από 20€

Τα serums, τα εφαρμόζεις πρωί και βράδυ στις ρίζες των βλεφαρίδων. Εφόσον, αφήσεις να περάσουν 2-3 λεπτά και στεγνώσει το προϊόν μπορείς να προχωρήσεις στο υπόλοιπο μακιγιάζ. Στην αγορά υπάρχουν δύο είδη serum για βλεφαρίδες. Είναι αυτά που εφαρμόζονται με πινελάκι και αυτά που έχουν ίδιο βουρτσάκι με τη mascara. Επιπλέον, τα serum mascara μπορείς να τα βρεις με ή χωρίς χρώμα, ενώ λειτουργούν και σαν primer πριν την κανονική mascara. Και τα δύο θρέφουν, ενυδατώνουν σε βάθος τις βλεφαρίδες και τις κάνουν πιο πυκνές και δυνατές από ποτέ!

Mabille-HC-bks-F23-012.jpg

Οι πυκνές βλεφαρίδες μπορούν να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Πρόσθεσε την αγαπημένη σου mascara, ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και μέσα σε λίγα λεπτά έχεις δημιουργήσει το πιο σέξι και θηλυκό beauty look.
Extra tip: Μην κοιμάσαι ποτέ με μακιγιάζ. Αν δεν έχεις ξεβαφτεί η mascara που έχεις πάνω στις βλεφαρίδες σου θα έχει ξεραθεί και η τριβή μπορεί να σπάσει τη τρίχα. Το ντεμακιγιάζ είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στο πρόσωπό σου.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει 5 mascara και 5 serum που θα σου χαρίσουν το πιο ελκυστικό βλέμμα.

60s hair look! Πώς θα αντιγράψεις μόνη σου το vintage χτένισμα της Κλέλιας Ανδιολάτου