Η Pamela Anderson ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και νιώθει πιο απελευθερωμένη από ποτέ

Ευαγγελία Αλπίδου

Η Pamela είναι η μούσα στην ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Proenza Schouler. Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ με τα κατάξανθα μαλλιά της να φωτίζουν το πρόσωπό της. 

Οι εποχές που βλέπαμε την Pamela Anderson με έντονες μπλε σκιές και juicy χείλη ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το τελευταίο διάστημα η 56χρονη σταρ εμφανίζεται παντού χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/C1pEdipyqWn/

Η μούσα του οίκου Proenza Schouler

Αυτή τη φορά την βλέπουμε να ποζάρει άβαφη στον φακό του Davit Giorgadze για την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Proenza Schouler. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ την βλέπουμε να κάθεται στην καρέκλα φορώντας κομψά σακάκια σε μίνιμαλ γραμμές όπως ακριβώς είναι και η αισθητική της Pamela. Τα κατάξανθα μαλλιά της φωτίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, δημιουργώντας ένα απίστευτα λαμπερό αποτέλεσμα.

Όσο foundation κι αν βάλεις το κενό μέσα σου δεν θα καλυφθεί και η Pamela Anderson το απέδειξε

Ωστόσο, υπάρχει λόγος που η Pamela Anderson έχει σταματήσει να φοράει μακιγιάζ. Την προηγούμενη χρονιά η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, είχε πει ότι η απόφασή της να μην βάφεται προέκυψε από τον θάνατο της αγαπημένης φίλης και makeup artist Alexis Vogel, από καρκίνο του μαστού. Νιώθει καλύτερα με το να μην φοράει μακιγιάζ. Είναι ο πραγματικός της εαυτός, πιο απελευθερωμένος από ποτέ!

Άβαφη στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

https://www.instagram.com/reel/CyBvcDgoKI6/

Την προηγούμενη χρονιά η ίδια παρευρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με τα πιο fashionable items χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Χωρίς μακιγιάζ, απελευθερωμένη, δείχνοντας τον αυθεντικό της εαυτό. Έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Χρυσές σφαίρες: Τα καλύτερα beauty looks που άφησαν ιστορία στο κόκκινο χαλί

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες που η Pamela Anderson είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Είτε με μακιγιάζ είτε χωρίς, η Pamela είναι μία γυναίκα που η ομορφιά της εκπέμπει από παντού! Ρίξε μία ματιά...