Το μέλλον των αρωμάτων Cavalli

Το μέλλον των αρωμάτων Cavalli

H δύναμη του Roberto Cavalli στο χώρο της μόδας συνδυάζεται με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της Coty στον κόσμο των αρωμάτων.

Μία νέα συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών Roberto Cavalli και την Coty, ανακοινώθηκε με ένα License Agreement, -δηλαδή τη συμφωνία παραγωγής, διάθεσης και προώθησης των αρωμάτων του οίκου με ισχύ από τον Ιούλιο του 2011. Στόχος της είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της παρουσίας των αρωμάτων «Roberto Cavalli» και «Just Cavalli» σε διεθνές επίπεδο, ενώ το πρώτο, νέο αρωματικό λανσάρισμα αναμένεται την άνοιξη του 2012.

«Με μεγάλη μου ευχαρίστηση καλωσορίζω τη νέα και σημαντική συμφωνία με την εταιρεία Coty, που θα αναβαθμίσει και θα ενισχύσει την παρουσία και την αναγνωρισιμότητα των αρωμάτων του οίκου στις πιο σημαντικές αγορές παγκοσμίως» δήλωσε ο Roberto Cavalli, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Roberto Cavalli. «Εκτίμησα προσωπικά την ποιότητα και τον επαγγελματισμό με τον οποίο η Coty Inc. αναπτύσσει και προωθεί πολύ διάσημα και υψηλής ποιότητας αρώματα και έχω την πεποίθηση, πως μαζί θα δημιουργήσουμε νέα, φανταστικά αρώματα, συνώνυμα του κόσμου και του τρόπου ζωής Cavalli».

«Μέσα από την πολύχρωμη και κορυφαία αισθητική του, ο Roberto Cavalli βάζει χωρίς αμφιβολία τη μοναδική υπογραφή του στον κόσμο της μόδας. Για δεκαετίες επηρεάζει με εντυπωσιακό τρόπο τις διεθνείς τάσεις της μόδας, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως διάσημο fashion-icon, διεθνούς ακτινοβολίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Bernd Beetz, CEO, Coty Inc. «Είναι ιδανική η στιγμή για να συνδυάσουμε τη δύναμη του Roberto στο χώρο της μόδας με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της Coty στον κόσμο των αρωμάτων. Είμαι υπερήφανος που καλωσορίζω τον Roberto ως διακεκριμένο μέλος στην οικογένεια της Coty.»

«Ο οίκος Roberto Cavalli συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Ιταλικούς οίκους με τις πιο μοντέρνες και φαντασμαγορικές δημιουργίες. Διαθέτει μια μοναδική κουλτούρα, εκκεντρικό πνεύμα και βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση πρωτοποριακών δημιουργιών.» δήλωσε ο Michele Scannavini, Πρόεδρος της Coty Prestige. «Το άρωμα είναι καίριας σημασίας για έναν τόσο επιτυχημένο οίκο μόδας και πραγματικά ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους Roberto και Eva Cavalli, προκειμένου να προσδώσουμε στο φλογερό και ασύγκριτο στυλ τους τη σωστή αρωματική ταυτότητα.»

Περιμένουμε άρα να μυρίσουμε την πεμπτουσία του οίκου Cavalli, την προσεχή Άνοιξη!