Beauty roses: Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας

Beauty roses: Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας

Έξι celebrities μας δίνουν το παράδειγμα με φυσικά όμορφα μαλλιά και μακιγιάζ σε επίσημες εμφανίσεις.

Οι καλύτερες εμφανίσεις των celebrity σε μακιγιάζ και μαλλιά που είδαμε την εβδομάδα που πέρασε ήταν σε μία εκδήλωση του MOMA για τον Almodovar.

H Elizabeth Olsen είχε τα μαλλιά της φτιαγμένα σαν παλιά σταρ του σινεμά. Τέλειες χαλαρές μπούκλες στο τέλος τους με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και κυματισμό στην φράντζα. Στο μακιγιάζ της κυριαρχούσε η αλαβάστρινη επιδερμίδα και τα μάτια της ήταν βαμμένα με τον πιο μοντέρνο-παλιό τρόπο με το μαύρο μολύβι να ξεκινάει από τη μέση του κάτω βλεφάρου και μέχρι την εξωτερική γωνία και στο επάνω βλέφαρο η γραμμή είναι φαρδιά και καταλήγει σε μία πολύ λεπτή ανοδική γωνία eyeliner.

H Emma Stone άφησε το eyeliner να κυριαρχήσει και να κάνει τα μάτια της να φαίνονται ακόμη πιο μεγάλα. Τα μαλλιά της ήταν αυτά που της έδωσαν πολλούς πόντους με αυτό το all time classic μεγάλο φουσκωτό σινιόν-μπανάνα και την χαρακτηριστική τούφα μπροστά στο πλάι που θυμίζει την Audrey Hepburn.

H Blake Lively άφησε τις βλεφαρίδες της να ξεχωρίσουν κρατώντας το υπόλοιπο μακιγιάζ της ήσυχο και σχεδόν φυσικό. Όσο για τα μαλλιά της ακολούθησε το μισό μάζεμα που ανήκει στις hot προτάσεις της σεζόν, όπως και η Sarah Jessica Parker. H διαφορά τους ήταν ότι η Blake τα άφησε πιο χαλαρά μπροστά και τα έκανε στο πλάι, ενώ η Sarah Jessica τα είχε απολύτως τραβηγμένα πίσω με λίγο όγκο μπροστά.

Το μακιγιάζ της Sarah Jessica Parker είχε έντονη λάμψη και ένα υπέροχο smoky σε μπλε που είχε πιο πολύ χρώμα στο κάτω βλέφαρο και ταίριαζε με το μακρύ γιλέκο που φορούσε.

Η Olivia Wilde, είχε το πιο απαλό, κολακευτικό smoky σε γκρι-ασημί ενώ οι γυαλάδες στην επιδερμίδα έδιναν όψη υγείας και φρεσκάδας που ταίριαζαν με την χαριτωμένη και σικάτη φράντζα της.

Η Miranda Kerr, τέλος, απογείωσε το φυσικό μακιγιάζ με τα πλούσια φρύδια της να είναι καλοχτενισμένα και να ξεχωρίσουν καθώς τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα πίσω. Το κραγιόν της σε λαμπερό πορτοκαλοκόκκινο ήταν το μόνο που είχε χρώμα στο πρόσωπο της.