Ένας άλλος τρόπος να φορέσετε πολύτιμους λίθους

Ένας άλλος τρόπος να φορέσετε πολύτιμους λίθους

Δώστε στα ακροδάχτυλα σας όλη τη λάμψη που υπάρχει στα γιορτινά πάρτι και μπείτε στο πνεύμα της περιόδου με το ανάλογο μανικιούρ.

Πλησιάζοντας κοντά στις γιορτές, τα χρώματα των πολύτιμων λίθων γίνονται όλο και πιο επίκαιρα, τόσο στο μακιγιάζ και στα ρούχα, όσο και στο μανικιούρ. Οι επιρροές από αυτό τον φανταχτερό κόσμο είναι ξεκάθαρες. Ρουμπίνια, ζαφείρια, σμαράγδια, όλα κινούνται στο χορό αυτό και φτιάχνουν τα καινούρια χρώματα.

Η συλλογή της Essie για το Χειμώνα και τις γιορτές που έρχονται είναι η Cocktail Bling. Όπως φανερώνει και το όνομα της βρίσκει την έμπνευση της στα εορταστικά πάρτι, όπου τα κοκτέιλ και τα κοσμήματα κυριαρχούν. Από κει δανείζεται τα χρώματα της και φέρνει τους πολύτιμους λίθους κοντά μας με διαφορετικό τρόπο.

Η Essie Weingarten, εξηγεί: «Όπως κάθε ωαρίο αξεσουάρ, τα κοσμήματα δηλώνουν χαρακτήρα. Γι' αυτό πιστεύω ότι όσο μεγαλύτερα, τόσο καλύτερα! Ανεξάρτητα αν φοράτε δαχτυλίδια, βραχιόλια, μενταγιόν ή καρφίτσες, το μέγεθος μετράει! Το ίδιο ισχύει και για τα χρώματα για τον Χειμώνα του 2011: όσο πιο έντονα, τόσο το καλύτερο!».