Ο ανορθόδοξος τρόπος της Sandra Bullock να καταπολεμήσει τις σακούλες στα μάτια

Ο ανορθόδοξος τρόπος της Sandra Bullock να καταπολεμήσει τις σακούλες στα μάτια

Η κρέμα της Sandra Bullock δεν προορίζεται για τα μάτια, αλλά για ένα «κρυφό» σημείο.

Κατά καιρούς ακούμε διάφορα περίεργα μυστικά για τη διατήρηση της νεότητας στο δέρμα. Ένα από τα «διαφορετικά» αυτά μυστικά των celebrity, ανήκει στην Sandra Bullock και αφορά στο πρήξιμο των ματιών και τον τρόπο που χρησιμοποιεί για να το καταπολεμήσει.

Δεν χρησιμοποιεί μία απλή κρέμα ματιών, αλλά μία κρέμα για τις αιμορροΐδες! Όπως έχει πει η ίδια «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι μία αλοιφή για τις αιμορροΐδες στο πρόσωπο, μπορεί να είναι θεμιτή στο χώρο της ομορφιάς, αλλά προφανώς, μία τέτοια κρέμα βοηθά την περιοχή γύρω από τα μάτια, το πρήξιμο και τις γραμμές».

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε σίγουροι γι' αυτό! Για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι, κι αυτό είναι ότι το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και η κρέμα για τις αιμορροΐδες είναι αρκετά ισχυρή. Γι' αυτό, καλύτερα μείνετε με αυτά που ξέρετε σίγουρα. Δεν υπάρχει κάποια εγγύηση ότι δεν θα σας προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα και ερεθισμό.

Εμπιστευτείτε μία καλή κρέμα ή ένα gel ματιών που καλύπτει τις ανάγκες σας και είναι σχεδιασμένα ειδικά για αυτή την περιοχή και αποφύγετε τους πειραματισμούς με άγνωστα σκευάσματα. Αφήστε καλύτερα τη Sandra Bullock να κάνει τα δικά της κι εσείς τα δικά σας!