Λάμψη από πάνω έως κάτω για την Kate Beckinsale

Λάμψη από πάνω έως κάτω για την Kate Beckinsale

Υπέροχες γυαλάδες παντού. Μία τάση που αξίζει να ακολουθήσετε πιστά.

Η λάμψη δεν αφορά μόνο σε ένα σημείο του σώματος ή του προσώπου. Μπορεί να είναι συνολική και ταυτόχρονα να είναι διακριτική. Δε χρειάζεται να κάνετε υπερβολές και να χρησιμοποιείτε πολλά διαφορετικά προϊόντα το ένα πάνω από το άλλο με αποτέλεσμα να φορτώνετε την εμφάνιση σας, χάνοντας το σημείο που ξεχωρίζετε.

Η Kate Beckinsale, έχει βρει το σωστό σημείο λάμψης συνολικά και αποτελεί ένα άριστο παράδειγμα προς μίμηση. Ξεκινώντας από την κορυφή θα δείτε ότι τα μαλλιά έχουν μία υπέροχη λάμψη υγείας που μπορείτε να την πετύχετε με ένα σπρέι φινιρίσματος που δίνει γυαλάδα. Αρκεί, όμως ένα πέρασμα γιατί το επιπλέον θα βαρύνει τα μαλλιά και θα δώσει την αίσθηση ακόμη και της λιπαρότητας.

Στην επιδερμίδα ένα φωτεινό foundation, αφήνει το δέρμα να φαίνεται, αντανακλώντα όμως το φως από μέσα. Λίγες γυαλάδες στα μήλα και την κορυφή της μύτης και ένα lip-gloss ολοκληρώνουν το μακιγιάζ.

Περνώντας στο σώμα, η λάμψη μπορεί να υπάρχει όπου έχετε ακάλυπτη «σάρκα». Μπορεί να είναι η πλάτη, τα μπράτσα, οι ώμοι και φυσικά τα πόδια. Όσο τα καλσόν παραγκωνίζονται, τόσο περισσότερο χρειάζεστε μία καλή κρέμα για τα πόδια που θα τους δώσει όχι μόνο υγρασία και ενυδάτωση, αλλά και γυαλάδα, λάμψη ίσως και λίγο χρώμα αν το κρίνετε απαραίτητο. Είναι μικρές κινήσεις που κάνουν όμως τη διαφορά!