Απολέπιση σημαίνει λάμψη

Απολέπιση σημαίνει λάμψη

Η Clinique είναι η πρώτη εταιρία που ενσωμάτωσε την απολέπιση στο πρόγραμμα περιποίησης για μια υγιή επιδερμίδα από το 1968 και συνεχίζει.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Clinique έχει προκαλέσει τον εαυτό της για να ανακαλύψει τις πιο καινοτομικές λύσεις για την καταπολέμηση της θαμπής όψης της επιδερμίδας. Ένα σημαντικό βήμα στην τεχνολογία της απολέπισης έγινε με την άφιξη του νέου Turnaround Concentrate Radiance Renewer.

Καταφέρνει να ενισχύει τη φυσική ανανέωση και ωρίμανση των κυττάρων προωθώντας τρεις σημαντικές φυσικές δραστηριότητες του δέρματος –τη διαφοροποίηση ή ωρίμανση των κυττάρων, τη δραστηριότητα των ενζύμων και την απομάκρυνση τους. Διαφορετικοί παράγοντες όπως το εξωτερικό περιβάλλον, ο τρόπος ζωής και η χρονολογική γήρανση επηρεάζουν αρνητικά αυτές τις δραστηριότητες και τα οφέλη που προσφέρουν στην επιδερμίδα, προκαλώντας θαμπή, ανομοιόμορφη όψη και τραχύτητα.

Ουσιαστικά, βοηθά να διατηρηθούν αυτές οι δραστηριότητες σε ισορροπία, καθώς η σύνθεση του ήδη best-seller Turnaround Concentrate έχει εμπλουτιστεί με ειδικά συστατικά που επιταχύνουν το ρυθμό ανανέωσης κυττάρων και επιβραδύνουν τη διαδικασία ωρίμανσης τους – για ορατά αποτελέσματα. Η διαύγεια της επιδερμίδας βελτιώνεται κατά 71%, ενώ η επιδερμίδα είναι πιο φωτεινή, λαμπερή και διαχέει το φως με μια νέα ζωτικότητα.

Όσο για τις ατέλειες της επιφάνειας της επιδερμίδας μειώνονται και γίνεται απαλή και λεία χάρη στην εξαιρετικά απαλή και βελούδινη υφή του Turnaround Concentrate Radiance Renewer.