Ετοιμαστείτε για τη «Metamorphosis» του Armani Prive

Ετοιμαστείτε για τη «Metamorphosis» του Armani Prive

Το θέμα της νέας συλλογής Armani Prive για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2012 είναι ανατρεπτικό.

Ασυνήθιστα χρώματα όπως το κίτρινο Chartreuse και πλέξεις οι οποίες διατρέχουν ολόκληρη τη συλλογή του Giorgio Armani, χρησιμοποιούνται για την επένδυση από τούλι που αναπαράγεται σε κάθε τμήμα, κάθε στοιχείο του ενδύματος. Μια ακαταμάχητη μετατροπή λαμβάνει χώρα, σε κάτι νέο και εκπληκτικό, με ρούχα τα οποία αποκαλύπτουν έναν αναπάντεχο αισθησιασμό.

Το θέμα της νέας συλλογής Armani Prive, αποκαλείται Metamorphosis και βρίσκει την εφαρμογή του και στο μακιγιάζ, φέρνοντας τους ζεστούς μήνες λίγο πιο κοντά μας. Η Linda Cantello, International Make Up Artist των Giorgio Armani Cosmetics, ερμηνεύει το όραμα του Giorgio Armani, δίνοντας στα μοντέλα ένα φρέσκο, φυσικό look με μια διακριτική κομψότητα.

Στο πρόσωπο: Για την προετοιμασία του δέρματος, η Linda Cantello εφαρμόζει τη Regenessence High Lift cream και χρησιμοποιεί το Fluid Master Primer, το οποίο είναι μια αόρατη, διαφανής βάση που απαλύνει το δέρμα και προσφέρει ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, σε αποκλειστικότητα για το show, χρησιμοποιεί τη Maestro, το πρώτο λεπτό πυκνό χρωματικό συμπύκνωμα, δέκα φορές πιο λεπτό από φον ντε τεν, το οποίο θα λανσαριστεί τον Οκτώβριο σε όλο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα είναι ένα φρέσκο, ματ, φινίρισμα πορσελάνης.

Στα μάτια: Για τον απόηχο της συλλογής, ένα μίγμα από την ανοιχτή πράσινη σκιά ματιών της ανοιξιάτικης παλέτας # 1 και από το Gloss d'Armani #100 εφαρμόζεται στα μάτια για να προσδώσει ένα λαμπερό χρωματικό πέπλο. Για να ολοκληρώσει και να ενισχύσει τα μάτια, η Eyes To Kill Lash Stretching mascara προστίθεται στις πάνω βλεφαρίδες.

Στα χείλια: Φυσικά και φρέσκα, τα χείλη αναδεικνύονται με ένα μείγμα από χρωματικούς τόνους Gloss d'Armani σε αποχρώσεις του μπεζ #105 και του ανοιχτού ροζ #508, πασπαλισμένα με τη χρυσή παλέτα # 1 από την ανοιξιάτικη συλλογή για μια λεπτή αντανάκλαση του φωτός.

Τα προϊόντα maquillage και περιποίησης Giorgio Armani, θα τα βρείτε στις boutiques Giorgio Armani στα καταστήματα: Hondos Center, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Κηφισιά, Πυλαία Θεσσαλονίκης και Attica-The Department Store, Αθήνα