Η Audrina Patridge είναι σέξι και το δείχνει με το άρωμα της

Η Audrina Patridge είναι σέξι και το δείχνει με το άρωμα της

To Curve Appeal είναι το άρωμα που εκπροσωπεί η Audrina Patridge.

H Audrina Patridge, είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό της Αμερικής και αυτό την έκανε το πρόσωπο του αρώματος Curve Appeal. Το κλασικό Curve που έχει ένα κοινό που το ακολουθεί πιστά, αποτελεί τη βάση για το νέο άρωμα που αυτή τη φορά απευθύνεται σε πιο νεανικό κοινό και είναι ένα πολύ σέξι και «κοινωνικό» άρωμα, γι' αυτό και στην διαφήμιση η Audrina έχει ένα πολύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Εκτός, όμως από την Audrina Patridge, υπάρχει και ο Kevin Zegers για να εκπροσωπήσει το αντρικό κοινό και το αντίστοιχο άρωμα. Φυσικά, υπάρχει και η αντίστοιχη εμφάνιση τους στην διπλή διαφήμιση, όπου το νεανικό, παιχνιδιάρικο και σέξι πνεύμα είναι ξεκάθαρο.

Το Curve Appeal, ανήκει στην ομπρέλα της Elizabeth Arden, στην οποία ανήκουν και αρώματα που είχαν σαν έμπνευση πολύ γνωστά ονόματα όπως η Elizabeth Taylor, η Mariah Carey, η Britney Spears και η Taylor Swift. Αυτή τη φορά τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί είναι κοντά στο κοινό των 20s και ταιριάζουν με την καμπάνια του αρώματος που στηρίζεται πολύ στα social media. Η Audrina Patridge, πάντως φαίνεται να απολαμβάνει το Curve Appeal!