Μαλλιά «αιλουροειδών» στο fashion show της Catherine Malandrino

Μαλλιά «αιλουροειδών» στο fashion show της Catherine Malandrino

Ένα look μαλλιών με δύναμη και φινέτσα από την Moroccanoil, που αποδίδει το ρυθμό της εποχής.

Η έμπνευση για το στυλ στο fashion show της εβδομάδας μόδας της Catherine Malandrino Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2012, ήταν τα αιλουροειδή. Αρετές και ελαττώματα. Χάρη, γεωμετρικές γραμμές και θαμπά όρια που αφήνουν το δέρμα να φαίνεται ανάμεσα σε κομμάτια υφάσματος πλεγμένα σε γεωμετρικά σχέδια κρυστάλλων. Πολύ στενά φορέματα που προορίζονται για μετά τη δύση του ηλίου και αποκαλύπτουν απαγορευμένες καμπύλες.

Την ημέρα η περιήγηση γίνεται με απαλό, μεταξωτό crepe, ελαφρύ cashmere pointelle και blouson bomber. Τη νύχτα, επέρχεται μία αιλουροειδής μετάλλαξη. Τολμηρή από ένστικτο, η μορφή της καλύπτεται από ένα ρούχο με σχέδια από κομμάτια δέρματος πάνω σε τούλι τα οποία τονίζονται από λουρίδες lambskin. Μία άγρια και ταυτόχρονα κομψή και στενή σιλουέτα χαρακτηρίζει το φαρδύτερο μπουφάν το οποίο φορά πάνω από ένα δερμάτινο φόρεμα με τις διαγώνιες ρίγες. Αυτή πανοπλία της «σειρήνας» δημιουργεί μία ατμόσφαιρα μυστηρίου. Η εξέλιξη της φαντασίας από υπαινικτική μεταμορφώνεται σε σαγηνευτική.

Το look που δημιουργήθηκε στα μαλλιά για να απογειώσει τις δημιουργίες του οίκου, ήταν εξίσου εντυπωσιακό. Ο Antonio Corral Calero, Artistic Director της Moroccanoil, δημιούργησε ένα δυνατό look, ισχυρά γραμμικό με αισθησιακή χάρη για την κολεξιόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2012 της Catherine Malandrino.

«Τα ρούχα της Catherine έχουν μία θηλυκή τόλμη και αυτό το οποίο θέλαμε ήταν να δημιουργήσουμε ένα look μαλλιών το οποίο να αντικατοπτρίζει τη δύναμη και τη φινέτσα τους» είπε ο Antonio. «Τα look τα οποία δημιουργήσαμε αντλούν έμπνευση και από τα μυστηριώδη αιλουροειδή της ταινίας 'Cat People' της δεκαετίας του '80.»

Ένα τυπικό χαρακτηριστικό του δραματικού look που δημιουργήσαμε είναι η ρευστή αντίθεση που δημιουργείται από τα δύο διαφορετικά τελειώματα και τις δύο διαφορετικές υφές. Γυαλιστερά σχέδια με όγκο και κύματα, χαρακτηρίζουν το look στην κορυφή του κεφαλιού, τα οποία έχουν χτενιστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εφάπτονται στα πλάγια. Το look αυτό τονίζεται ακόμα περισσότερο από τις τελείως ίσιες τούφες μαλλιών οι οποίες ακουμπούν στην πλάτη για ένα φυσικό, λαμπερό και απαλό αποτέλεσμα.» Μάθετε πως θα φτιάξετε μόνες σας το look.

Τα προϊόντα Moroccanoil® πωλούνται αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια.
www.moroccanoil.com