Ακούστε το Splash!

Ακούστε το Splash!

Υποδεχτείτε δυναμικά το καλοκαίρι 2012 με τα συλλεκτικά αρώματα Marc Jacobs Splash Tropical Collection Hibiscus-Kumquat-Rain.

Ονειρεύεστε να βρεθείτε σε ένα τροπικό νησί και να ακούτε τον ήχο της θάλασσας ξαπλωμένη κάτω από τον καυτό ήλιο. Κλείστε τα μάτια και βρεθείτε σε αυτόν το δικό σας παράδεισο με τα συλλεκτικά αρώματα Marc Jacobs Splash Tropical Collection Hibiscus, Kumquat, Rain στα κυβικά, γυάλινα και κομψά μπουκάλια των100ml, με τη μίνιμαλ αισθητική.

Η τροπική βροχή του αισθησιακού Rain –ένα αγαπημένο και γνώριμο άρωμα από το παρελθόν– μοιάζει με μία ξαφνική καλοκαιρινή μπόρα, αφήνει μια δροσερή αύρα στην επιδερμίδα και δρα αναζωογονητικά έχοντας στην κορυφή του νότες από άγρια φραουλα και ξυσμα κλημεντινης, στην καρδιά passion flower, ηλίανθο και λευκή ορχιδέα και στη βάση κεχριμπάρι, βρύα και μόσχο. Ο αρωματοποιός του Tropical Rain είναι ο Laurent Leguernec του αρωματικού οίκου Iff.

Για τα άλλα δύο αρώματα της συλλογής επιστρατεύθηκε ο αρωματικός οίκος Firmenich και ο αρωματοποιός Richard Herpin. Στο ζουμερό Kumquat, συναντάμε όλη τη σπιρτάδα του πορτοκαλιού και θυμίζει τα χαλαρά καλοκαιρινά απογεύματα γεμάτα ήλιο και διασκέδαση. Οι νότες του είναι πολτός από μανταρίνι, περγαμόντο και ξύσμα από πορτοκάλι στην κορυφή, αποξηραμένο κουμκουάτ, πέταλα από γιασεμί και ορχιδέα τίγρης στην καρδιά του και μόσχος, λευκά ξύλα και ξύλο κέδρου στην βάση του.

Με το αισθησιακό Hibiscus, εξασφαλίζετε την είσοδο σας σε έναν τροπικό παράδεισο γεμάτο πάθος και αισιοδοξία. Βατόμουρο, μανταρίνι και ροζ παιώνια στην κορυφή, άνθος ιβίσκου, τιάρα και ροζ φρέζια στην καρδιά και στην βάση μόσχος, εξωτικά ξύλα και βετιβέρ.