Η make-up artist Φωφώ Σγόντζου μιλάει για τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Η make-up artist Φωφώ Σγόντζου μιλάει για τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Ολόκληρες, μισές ή σε τουφάκια, ήρθαν για να μας κατακτήσουν.

«Υπάρχουν βλεφαρίδες που είναι από φυσική τρίχα και όχι συνθετική και επίσης υπάρχουν βλεφαρίδες που είναι πολύ καλό το νούμερο τους.» λέει η Φωφώ και εξηγεί « Όσο πιο χαμηλό είναι το νούμερο της βλεφαρίδας τόσο πιο φυσική είναι, εννοώντας ότι έχει λιγότερες τρίχες και δίνει μικρότερη ένταση.»

«Οι ψεύτικες βλεφαρίδες υπάρχουν και σε τουφάκια που μπαίνουν μεμονωμένα, είναι πιο φυσικά, απλά πρέπει να σου τα βάλει επαγγελματίας για να δείξουν σωστά. Χρειάζονται μεγάλη προσοχή ώστε να μπούνε ισόποσα και ισομερή, για να μην είναι από το ένα μάτι περισσότερα και από το άλλο λιγότερα και δίνουν περίεργη εικόνα.» διευκρινίζει η Φωφώ.

Όσο για το τι προτιμάει η ίδια μας λέει «Προσωπικά είμαι κατά των μεμονομένων. Είμαι υπέρ της ολόκληρης βλεφαρίδας καθώς και της μισής, που δίνει περισσότερη ένταση στο τελείωμα του ματιού. Είμαι κατά του πολύ όγκου στην βλεφαρίδα, ώστε να φαίνεται ψεύτικη, και θέλω να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο αληθινή γίνεται.»

«Σκοπός μας είναι να είναι όσο πιο κοντά στην φυσική βλεφαρίδα γίνεται και όχι πάνω στην τρίχα γιατί δημιουργούν πρόβλημα. Πρέπει να διαλέγουμε πάντα κόλλα που είναι υποαλλεργική και τη μάσκαρα πρέπει να την τοποθετούμε πάντα από πάνω προς τα κάτω, από τη δική μας βλεφαρίδα προς την ψεύτικη και ποτέ ανάποδα, ώστε να κολλήσουν και να γίνουν ένα. Αυτό θα δώσει ένα αποτέλεσμα σαν να έχουμε βάλει 3-4 φορές μάσκαρα και κανείς δεν θα πει 'φοράει ψεύτικες βλεφαρίδες'.» λέει η Φωφώ και καταλήγει «Αυτό είναι για μένα το σωστό αποτέλεσμα.»