Eurovision 2012 Backstage Beauty: βήμα βήμα το μακιγιάζ της Ήβης Αδάμου για τον τελικό

Eurovision 2012 Backstage Beauty: βήμα βήμα το μακιγιάζ της Ήβης Αδάμου για τον τελικό

Ο επίσημος makeup artist της Maybelline New York, Γρηγόρης Πυρπίλης, μας έστειλε όλες τις λεπτομέρειες από τα παρασκήνια

1. Ξεκινάμε εφαρμόζοντας σε πολύ καθαρή και καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα το Dream Smooth Primer για λεία και ομοιόμορφη βάση αλλά και για να εξασφαλίσουμε σταθερό μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
2. Επόμενο βήμα, το φον ντε τεν. Επέλεξα να χρησιμοποιήσω το Super Stay 24h Foundation γιατί αφενός δίνει τέλεια κάλυψη με φυσικό τελείωμα αφετέρου είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στον ιδρώτα και στη ζέστη, πράγμα που είναι απαραίτητο για τη σημερινή βραδιά.
3. Με το concealer Dream Lumitouch έδωσα φως στο βλέμμα και, εκτός από την περιοχή των ματιών, το χρησιμοποίησα και ψηλά στα ζυγωματικά για να τα φωτίσω.
4. Με όλα αυτά τα σκληρά φώτα του stage δεν θέλουμε ίχνος λιπαρότητας. Οπότε, με την πούδρα Dream Matte Powder ταμπονάρισα μόνο τα σημεία που έχουν τάση να γυαλίζουν όπως αριστερά και δεξιά από τη μύτη, το μέτωπο και το πηγούνι.
5. Στα μάτια χρησιμοποίησα το Master Precise Eyeliner για να δημιουργήσω μια τέλεια μαύρη γραμμή που κάνει ξεχωριστό το βλέμμα της Ήβης.
6. Για να κάνω ακόμα πιο φωτεινό το βλέμμα της, τονισα το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου με το μολύβι ματιών Expression Kajal σε λευκή απόχρωση.
7. Στις βλεφαρίδες θέλουμε όγκο, μήκος, βαθύ και πλούσιο χρώμα- χρησιμοποίησα τη νέα μάσκαρα Falsies Flared που δίνει σούπερ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αλλά την άπλωσα μόνο στις πάνω βελφαρίδες για πιο σοφιστικέ look.
8. Για να "ζεστάνω" το πρόσωπό της, άπλωσα μερικές πινελιές από το Dream Touch Blush στην απόχρωση Pink ψηλά στα ζυγωματικά της.
9. Mε το μολύβι Color Sensational Lip Liner No 547, βελτίωσα το σχήμα τψν χειλιών και στη συνέχεια, για να δώσω αυτό το λαχταριστό χρώμα του κερασιού (που τονίζει όμορφα το λευκό της επιδερμίδας της) συνδύασα τα κραγιόν Νο 175 και 527 από τη σειρά Color Sensational.

Ο Γρηγόρης επιμελήθηκε και το χτένισμα της Ήβης, με πρωταγωνιστές δύο αγαπημένα του-και best seller- προϊόντα: το Mythic Oil και την λάκ Infinium της L'Oréal Professionnel.