Backstage Beauty: Το μακιγιάζ στο show Armani Prive

Backstage Beauty: Το μακιγιάζ στο show Armani Prive

Έμφαση στα μάτια και φλογερά χείλη

Η ιδέα για αυτή την πολύ ιδιαίτερη, graphic προσέγγιση στο μακιγιάζ των ματιών ήταν του ίδιου του Giorgio Armani. «Έχει πάντοτε άποψη για το πώς πρέπει να είναι το look στο show του και από εκεί και ύστερα δουλεύουμε μαζί πάνω σε αυτήν», είπε η διάσημη makeup artist Linda Cantello, η οποία είναι και Creative Director στο μακιγιάζ του οίκου.


«Είναι ένα πολύ μοντέρνο couture look, ένα mix στοιχείων από τα 80s, τα 90s και λίγο από τα 50s», εξήγησε για το μακιγιάζ στο show Armani Privé, το οποίο κινήθηκε πάνω στους τόνους του λευκού, του κόκκινου και του μαύρου.


Ένα τόσο τολμηρό look απαιτεί τέλεια επιδερμίδα, εξήγησε η Cantello, η οποία προετοίμασε το δέρμα κάνοντας μασάζ με την ολοκαίνουρια Crema Nera Extrema του Giorgio Armani, που ενυδατώνει βαθιά και αναζωογονεί ακόμα και την πιο ταλαιπωρημένη την επιδερμίδα. Στη συνέχεια άπλωσε μια στρώση του φον ντε τεν Maestro, έδωσε έμφαση στο βλέμμα δημιουργώντας αυτό το αυστηρό, γεωμετρικό σχήμα στο άνω βλέφαρο και το συνδύασε με φλογερά χείλη, τα οποία δημιούργησε με το νέο ματ κραγιόν Lip Maestro σε συνδυασμό με το Flash Lacquer Gloss. «Το μόνο πράγμα που μισώ είναι το μολύβι στα χείλη. Στα πλαίσια ενός show, όλα είναι τέλεια- αλλά εκεί έξω, στον πραγματικό κόσμο, το ζητούμενο είναι να προσέχεις τη γυναίκα, όχι το μακιγιάζ της» είπε η makeup artist.



Διαβάστε ακόμα

Luminessence BB Fluid: Όλα σε ένα!

Lip Maestro: το απόλυτο κραγιόν για σοφιστικέ, ματ χείλη

Δοκιμάσαμε: Το πιο haute & hot makeup της σεζόν!