5 tips μακιγιάζ κατευθείαν από το red carpet

5 tips μακιγιάζ κατευθείαν από το red carpet

Και τον Alex Babsky, κορυφαίο makeup artist της Lancôme, η οποία είναι χορηγός στα BAFTA

«Πολλές γυναίκες επιλέγουν έντονο βλέμμα αντί για έντονα χείλη στα BAFTA γιατί χρειάζονται λιγότερο ρετούς», εξήγησε στο graziadaily o Alex Babsky. «Αυτό τελευταία φαίνεται να αλλάζει καθώς όλο και περισσότερες star επιστρέφουν στο διαχρονικό φλογερό κόκκινο κραγιόν ή ένα έντονο ροζ». Ιδού κάποια πολύτιμα tips που μοιράστηκε ο διάσημος makeup artist της Lancôme, με αφορμή τα looks στο κόκκινο χαλί (εσείς μπορείτε να τα εφαρμόσετε σε οποιαδήποτε glam εμφάνισή σας):

1. Μην επιλέγετε πολύ σκούρα χρώματα- θέλετε να φοράτε το μακιγιάζ, όχι να σας φοράει.

2. Είναι πολύ βασικό να είστε σίγουρες πως το μακιγιάζ σας θα μείνει σταθερό και αυτό έχει να κάνει με τον χρόνο που αφιερώνετε στη σωστή εφαρμογή του. Στα BAFTA δεν υπάρχει η δυνατότητα για photoshop ή συχνά ρετούς, οπότε το μακιγιάζ πρέπει να είναι τέλειο. Πάντα να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως.

3. Δώστε έμφαση στην προετοιμασία της επιδερμίδα σας- καθαρίστε το πρόσωπο πολύ καλά και κάντε μασάζ με την κρέμα που χρησιμοποιείτε ώστε η επιδερμίδα να είναι φρέσκια και τονωμένη πρι απλώσετε το μακιγιάζ.

4. Το νούμερο ένα απαραίτητο προϊόν σε κάθε clutch των BAFTA ειναι μια καλή compact πούδρα, όπως η Color Ideal Poudre της Lancome, που εξουδετερώνει τη λιπαρότητα στη ζωνη Τ.

5. Η πιο δημοφιλής απόχρωση κραγιόν στα BAFTA είναι δυο τόνους πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα των χειλιών γιατί γράφει καλά στις φωτογραφίες και δεν χλωμαίνει το πρόσωπο. Η αγαπημένη μου, η Νο012 Rose Nuance του κραγιόν L'Absolu.