Αντιγράψτε το look: Το glam μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Αντιγράψτε το look: Το glam μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Στη νέα καμπάνια της Max Factor

Εδώ και λίγο καιρό η Gwyneth Paltrow συνεργάζεται με τη Max Factor πάνω σε ένα πολύ ενδιαφέρον project. Δεν φωτογραφίζεται απλά ως πρόσωπο του brand αλλά αποτελεί τον καμβά και την πηγή έμπνευσης για τα νέα glamour statement looks που δημιουργούν οι κορυφαίοι make-up artists της Max Factor, με επικεφαλής την Pat McGrath. Μέχρι στιγμής την είδαμε με λαμπερό, μίνιμαλ look και sexy rock μακιγιάζ- τώρα έρχεται με ένα look εμπνευσμένο από τα φώτα της σκηνής, το Hollywood και το προφίλ της Paltrow ως glamorous, γοητευτική star.

Δείτε πώς μπορείτε να το αντιγράψετε, με απλά βήματα:

1. Ξεκινήστε απλώνοντας το Ageless Elixir Foundation της Max Factor σε όλο το πρόσωπο, για τέλεια κάλυψη και λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και ταυτόχρονη περιποίηση της επιδερμίδας

2. Με ένα μεγάλο πινέλο περάστε μια ελαφριά στρώση πούδρας Crème Puff σε απόχρωση translucent στο Τ του προσώπου: κατά μήκος του μετώπου και ελαφρά κατά μήκος της μύτης, για ένα βελούδινο ματ αποτέλεσμα.

3. Με ένα πινέλο περάστε το ρουζ Flawless Perfection Blush σε απόχρωση Naturelle από τα μάγουλα μέχρι ψηλά τα ζυγωματικά και ελαφρά πάνω από τη μύτη. Χρησιμοποιώντας το πινέλο, κάντε κοφτές κινήσεις προς τα πάνω, ώστε να δώσετε ένταση στις γωνίες του προσώπου.

4. Για το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιήστε τη διπλή σκιά Colour Perfection Duo σε απόχρωση Star Studded. Ξεκινήστε με τη σκούρα απόχρωση: απλώστε τη σκιά από τη μέση του κινητού βλέφαρου και με φορά προς τις εξωτερικές γωνίες των ματιών, σα να σχεδιάζατε ένα «φτερό». Στη συνέχεια με την ανοιχτόχρωμη απόχρωση βάψτε το υπόλοιπο βλέφαρο μέχρι κάτω από το τόξο των φρυδιών. Στο σημείο που οι δύο σκιές συναντιούνται, αναμίξτε τις με ένα πινελάκι για να είναι ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.

5. Δώστε ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο περίγραμμα των ματιών, περνώντας μια λεπτή γραμμή με το Glide & Define eyeliner σε μαύρη απόχρωση κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων.

6. Χρησιμοποιήστε την 2000 Calorie Mascara της Max Factor σε μαύρη απόχρωση και περάστε τις πάνω και κάτω βλεφαρίδες ξεκινώντας από τη βάση τους και προχωρώντας σταδιακά δίνοντας χρώμα σε όλο το μήκος τους. Δώστε περισσότερη ένταση στις πάνω βλεφαρίδες, περνώντας τις ξανά μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

7. Κρατείστε την ένταση του look στα μάτια και διατηρείστε τα χείλη λαμπερά και θηλυκά, περνώντας τα με το Lipfinity της Max Factor σε απόχρωση Pearly Nude, μια γήινη παστέλ απόχρωση με λάμψη και διάρκεια.

8. Τέλος βάψτε τα νύχια σας με το Glossfinity σε απόχρωση Candy Rose, για φυσική λάμψη και χρώμα με διάρκεια.

Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: το φυσικά λαμπερό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Βήμα-βήμα: Το rock star look της Gwyneth Paltrow

Πόσες στρώσεις μάσκαρα μπορείτε να περάσετε στις βλεφαρίδες σας, αποφεύγοντας τους κόμπους;