Τα bronzers είναι πάλι εδώ

Τα bronzers είναι πάλι εδώ

Καταφθάνει η εποχή που όλες θα αναζητήσουμε το ιδανικό bronzer για μας. Η Mac μας βοηθάει στην αναζήτηση μας.

Ένα από τα πιο «δυνατά» προιόντα του μακιγιάζ είναι τα bronzers και η χρήση τους είναι αυτή που καθορίζει την τελική εικόνα σας. Μπορεί να σας δώσει την πιο θελκτική ηλιοκαμμένη όψη ή την απωθητική ξεροκαμμένη όψη.

Ο make-up artist της Mac, Γιάννης Μιχαηλίδης, εξηγεί ποια είναι η λάθος κίνηση «Το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι γυναίκες το καλοκαίρι είναι χρησιμοποιούν τα bronzing προϊόντα σε ολόκληρο το πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουν σαν να φοράνε μια μάσκα που διαφέρει από το χρώμα του λαιμού και τους προσθέτει χρόνια».

Και συνεχίζει δείχνοντας μας τη σωστή τους χρήση «Χρησιμοποιήστε τα bronzing προϊόντα στα ζυγωματικά, στο πιγούνι και λίγο στη μύτη σαν να σας έχει αρπάξει ο ήλιος» λέει ο Γιάννης. Άλλωστε, αυτό είναι το αποτέλεσμα που είδαμε και στο show της Chloe στο Παρίσι, όπου το μακιγιάζ των μοντέλων το επιμελήθηκε η ομάδα της Mac.

Στη συλλογή της Mac Wonder Woman, θα βρείτε το Mineralize Skinfinish σε δύο αποχρώσεις. Η πρώτη έχει το συνδυασμό Pink Power Peachy rose με pink shimmer, Soft rosy bronze, Soft shell pink με fine shimmer και η δεύτερη Golden Lariat True coral με fine gold shimmer, Soft suntanned bronze, Soft gold με fine shimmer.

Ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σας αλλά και το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mineralize Skinfinish που σας ταιριάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες του Γιάννη Μιχαηλίδη. Για να το απλώσετε σωστά, χρησιμοποιήστε τα πινέλα από το Mac Wonder Woman Utility Belt Face Brush Set.