Αντιγράψτε το look: το 60's σινιόν της Amy Adams

Αντιγράψτε το look: το 60's σινιόν της Amy Adams

Στο κόκκινο χαλί της ταινίας «Man of Steel» στο Λονδίνο

Η Amy Adams ήταν εκθαμβωτική στην πρεμιέρα της καινούριας της ταινίας στο Λονδίνο. Επέλεξε ένα με ένα μαύρο στράπλες, σε γραμμή A φόρεμα του οίκου Valentino και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα επιμελώς ατημέλητο, θηλυκό σινιόν που παρέπεμπε στα 60's, δημιουργία της διάσημης hairstylist Laini Reeves για την Moroccanoil.

«Το couture φόρεμα της Amy ήταν εντυπωσιακό. Γι' αυτό το λόγο θέλησα να δημιουργήσω ένα look που θα συμπλήρωνε αλλά δεν θα επισκίαζε το περίπλοκο μαύρο κέντημα του», εξηγεί η Laini. «Τον ατημέλητο κότσο σε στυλ 60's αναδείκνυε μία λεία μαύρη κορδέλα – η κλασσική πινελιά που ανέδειξε τα όμορφα χαρακτηριστικά της».

Πώς δημιούργησε το χτένισμα βήμα βήμα

«Αρχικά έλουσα τα μαλλιά της με το Moroccanoil Extra Volume Shampoo και το Conditioner για να τους δώσω επιπλέον όγκο. Στη συνέχεια, εφάρμοσα από τις ρίζες ως τις άκρες το Moroccanoil Hydrating Styling Cream για να τα κάνω πιο εύπλαστα, καθώς και για να αποτρέψω το φριζάρισμα. Λόγω της δυνατής βροχής θέλησα να βεβαιωθώ ότι τα μαλλιά της θα παρέμεναν άψογα στο κόκκινο χαλί. Χρησιμοποιώντας σε χαμηλή ένταση ένα πιστολάκι μαλλιών Moroccanoil 2000 Professional Series Tourmaline Ceramic, στέγνωσα τα μαλλιά της απαλά, φροντίζοντας να κρατηθεί ο φυσικός της κυματισμός ανέπαφος. Μόλις τα μαλλιά της στέγνωσαν, χρησιμοποίησα μια βούρτσα με μαλακές τρίχες για να τα πιάσω σε μία ψηλή αλογοουρά, να τα χτενίσω αντίθετα από τη φορά τους και να δημιουργήσω έναν επιμελώς ατημέλητο, 60's κότσο, που στη συνέχεια στερέωσα με τσιμπιδάκια. Ψέκασα με τη Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για κράτημα που έμοιαζε χαλαρό και θα κρατούσε τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό της. Τέλος, συμπληρώνοντας το 60's look και το εκπληκτικό φόρεμά της, πρόσθεσα στα μαλλιά μία απλή μαύρη κορδέλα.»