Έρχεται από το μέλλον: η latex σκιά!

Έρχεται από το μέλλον: η latex σκιά!

Την είδαμε στο show του Dior για το Φθινόπωρο 2014!

Στο show του οίκου Dior για το Φθινόπωρο 2014, τα μάτια των μοντέλων έλαμπαν κάτω από τους προβολείς αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

into

Η Pat McGrath έλυσε το μυστήριο: "Πρόκειται για μια latex σκιά, είναι fun! Δοκιμάζουμε μια νέα τεχνολογία και πειραματιζόμαστε με αυτή σε μπλε και χακί", είπε η διάσημη makeup artist. Πρώτα, δημιούργησε το φουτουριστικό σχήμα στο άνω βλέφαρο με ένα μπλε μολύβι (στην περίπτωση της έντονης μπλε σκιάς), και στη συνέχεια άπλωσε μια στρώση αυτής της ιδιαίτερης latex σκιάς. Περίμενε να μέχρι να είναι σχεδόν στεγνή και από πάνω πέρασε γκλίτερ, το οποίο πίεσε απαλά με το δάχτυλο και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών με μπλε μάσκαρα. "Το latex ουσιαστικά "καταπίνει" το pigment και δίνει ένα αποτέλεσμα που μοιάζει με σμάλτο, λαμπερό σα να ειναι γυαλί", εξήγησε η McGrath.

Στα νύχια, οι manicurists χρησιμοποίησαν το Dior Nail Glow, το οποίο πέρασαν πάνω από το βερνίκι Diorlisse Abricot, Snow Pink και ολοκλήρωσαν το μανικιούρ με το Dior Gel Topcoat.