Behind the scene: Η Kristen Stewart στη φωτογράφηση για την καμπάνια του Florabotanica

Tου νέου αρώματους του οίκου Balenciaga που έρχεται στην Ελλάδα το Νοέμβριο

Από τον Ιούλιο που έφτασε στα χέρια μας το press kit για το καινούριο ελιξίριο του οίκου Balenciaga με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart, μεσολάβησε ένα σκάνδαλο, ένας χωρισμός και μια επανασύνδεση (;) που σχεδόν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των media. Κάπου εκεί, οι κακές γλώσσες μίλησαν για διακοπή της συνεργασίας της σταρ με τον οίκο, φήμες που διαψεύστηκαν αμέσως από επίσημα χείλη.


Τώρα, λοιπόν, στην τελική ευθεία για το λανσάρισμα του Florabotanica, κυκλοφόρησε ένα behind the scene video από την φωτογράφιση της καμπάνιας, την οποία επιμελήθηκε ο Steven Meisel. «Αυτή είναι η πρώτη μου καμπάνια για άρωμα, δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο πιο πριν και είμαι πολύ περήφανη. Αυτό που λατρεύω στον οίκο Balanciaga είναι πως είναι τολμηρός» λέει η Stewart στην κάμερα.

«Η Kristen έχει πολύ δυνατή προσωπικότητα. Όταν τη συνάντησα σκέφτηκα αμέσως πως είναι γυναίκα Balenciaga, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και πανέμορφη. Πραγματικά ευχόμουν να γίνει κομμάτι της ιστορίας μου. Η ιδέα πίσω από το Florabotanica είναι ένας φανταστικός, παράξενος κήπος που έχει όμορφα αλλά και επικίνδυνα λουλούδια. Και προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν το άρωμα αυτών των λουλουδιών» εξηγεί ο Nicolas Ghesquiere.


«Αυτό που μου αρέσει στο Florabotanica είναι πως είναι ελαφρύ, ειναι "καθαρό", δεν αισθάνεσαι πως φοράς κάτι κιόμως είναι εκεί», συμπλήρωσε η Stewart για αυτό το πολυσυζητημένο ελιξίριο που περιμένουμε πώς και πώς να το δοκιμάσουμε.



Διαβάστε ακόμα

Η Kristen Stewart στο Queen.gr

Step by step: το χτένισμα της Kristen Stewart

Ο Pattinson συγχώρεσε τη Stewart και δίνει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους