Backstage με την Κατερίνα Λέχου

Στα γυρίσματα του tv spot για το νέο Pantene Pro-V Aqua Light

Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε η συνεργασία της Κατερίνας Λέχου με το ανανεωμένο Pantene Pro-V, ως πρέσβειρα της εξειδικευμένης σειράς για Ανάλαφρα Μαλλιά.


«Τα βασικό χαρακτηριστικό των μαλλιών μου είναι η λεπτή τρίχα και έτσι νιώθω ότι βαραίνουν εύκολα, χάνουν τον όγκο τους, ενώ όποιο χτένισμα και αν κάνω, δε διαρκεί πολύ. Γι' αυτό χρειάζομαι μια πραγματικά καλή σειρά περιποίησης, όπως η Pantene Pro-V Aqua Light. Με βοηθά να διαρκεί ο όγκος τους, να είναι ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα. Γι' αυτό και μου αρέσει τόσο πολύ» δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός και η απόδειξη: αυτό το backstage video του διαφημιστικού spot για το Pantene Aqua Light, όπου τα υγιή, ανάλαφρα, λαμπερά μαλλιά της Κατερίνας Λέχου μαγνητίζουν το βλέμμα ενώ η ίδια είναι, όπως πάντα, αυθεντικά σαγηνευτική.


Η σειρά Pantene Pro-V Aqua Light περιλαμβάνει το Σαμπουάν, το Conditioner που ενυδατώνει τα μαλλιά, την Ελαφριά Μάσκα Περιποίησης 2 λεπτών που περιποιείται τα μαλλιά σε βάθος και τα προστατεύει από την φθορά και το έξυπνο Conditioner σε μορφή Αφρού-24 ώρες που περιποιειται την τρίχα και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.



Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Λέχου: Η νέα μούσα του Pantene Pro-V