5 tips για να κάνεις τη ρουτίνα φροντίδας των μαλλιών σου eco-friendly

Μαρία Ροδίτη
5 tips για να κάνεις τη ρουτίνα φροντίδας των μαλλιών σου eco-friendly

Το ήξερες ότι μερικές κινήσεις της hair care routine σου βλάπτουν το περιβάλλον;

Ο πλανήτης μας «βομβαρδίζεται» κάθε λεπτό από άπειρες ποσότητες πλαστικού, από απορρίμματα που τον καταστρέφουν μέρα με τη μέρα και όλα αυτά συμβαίνουν λόγω των δικών μας αλόγιστων ενεργειών στην καθημερινότητά μας. Δυστυχώς, εμείς οι άνθρωποι βάζουμε καθημερινά το λιθαράκι μας για να βλάψουμε και να καταστρέψουμε ακόμα περισσότερο το φυσικό και θαλάσσιο περιβάλλον, τη γη πάνω στην οποία ζούμε.

Μήπως ήρθε η ώρα, λοιπόν, να το αλλάξουμε αυτό; Ναι! Σαν νοήμονες και συνειδητοποιήμενες γυναίκες που είμαστε ήρθε η στιγμή να βάλουμε για τα καλά στη ζωή μας τις έννοιες «βιωσιμότητα» και «eco-friendly». Να ακολουθούμε καθημερινά πρακτικές, που να σέβονται το περιβάλλον που μας «φιλοξενεί» και που να στοχεύουν στη διατήρηση της καλής κατάστασής του.

Πώς; Μία καλή αρχή μπορεί να γίνει με τη ρουτίνα φροντίδας των μαλλιών μας. Το ήξερες ότι ακολουθώντας συγκεκριμένες συνήθειες στη hair care routine σου και κάνοντας ορισμένες sustainable επιλογές μπορείς να συμβάλεις στη διάσωση του πλανήτη; Αυτή είναι η αλήθεια!

Ακολουθώντας τα πέντε tips, που θα βρεις στην παρακάτω gallery, θα μπορέσεις να υιοθετήσεις μια eco-friendly ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου. Αυτό, βέβαια, δεν θα σου στοιχίσει στη φροντίδα και την ομορφιά των μαλλιών σου, σε καμία περίπτωση. Με τα συγκεκριμένα μυστικά θα κάνεις το μέγιστο καλό στο περιβάλλον, ενώ παράλληλα θα περιποιείσαι σωστά και την τρίχα των μαλλιών σου.

Διάβασε ακόμα: Το ντεμακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό, αλλά ξέρεις πώς θα το κάνεις eco-friendly;